Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:15 | 09/04/2018

Ιδιαίτερα ικανοποιητικό κρίνεται μέχρι στιγμής το έργο της Αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή του Καστελίου μετά τα πρόσφατα και δυσάρεστα γεγονότα που δυναμίτισαν το κλίμα στην τοπική κοινωνία.

Η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ στο νησί είναι αποφασισμένη και έχει ένα και μοναδικό στόχο: Να μπει τάξη και να εξαλειφθεί κάθε είδους εγκληματικότητα, όχι μόνο στη συγκεκριμένη περιοχή αλλά γενικότερα σε περιοχές που εμφανίζουν παρόμοια διάθεση.

[custom:google-ads]

Τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή, οι τόνοι έχουν πέσει και αυτό αρέσει πολύ στην τοπική κοινωνία η οποία προσπαθεί κάθε τόσο να βρει τις ισορροπίες της. Η συχνή αστυνόμευση καθώς και η ειδική ομάδα που έχει συγκροτηθεί από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ στο νησί, έχει επαναφέρει την ηρεμία που όλοι θέλουν.

Δεν έχουν παρουσιαστεί άλλα γεγονότα την τελευταία εβδομάδα - λέει άνθρωπος που έχει εικόνα της κατάστασης -  κι αυτό οφείλεται , συνεχίζει να λέει, πρωτίστως στην διάθεση για συμμόρφωση που έχουν όσοι απασχόλησαν τις Αρχές το προηγούμενο διάστημα.

Πάντως, η αστυνομία εμφανίζεται αποφασισμένη και παρά την ηρεμία των τελευταίων ημερών, δεν σκοπεύει να αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους. Η ειδική ομάδα που έχει συγκροτηθεί θα συνεχίσει να κάνει αυτό που κάνει, λένε από την αστυνομία, ωστόσο τονίζουν ότι κανείς δεν θέλει φασαρίες αφού στόχος είναι η ήρεμη καθημερινότητα.

Πηγή: ekriti.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis