Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:13 | 25/01/2017

Αθήνα 25-1-2017

Συνάδελφοι

Το αιρετό μέλος στο Συμβούλιο Μεταθέσεων των Αξιωματικών του Π.Σ. Αναστάσιος Μανιάτης, απέστειλε την παρακάτω  ανακοίνωση -ενημέρωση:

                                ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΞΙΩΜΑΣΤΙΚΩΝ Π.Σ.
                                            Κρίσεις σε Κρίση και μεταθέσεις σε Αίτηση!!!!!!
     24-1-2017

Χθες ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 συνεδρίασε το Συμβούλιο μεταθέσεων του Π.Σ. και αποφάσισε για τις μεταθέσεις των νέο προαχθέντων και μη, Αρχιπυράρχων, Πυράρχων – και Αντιπυράρχων.
 
Εν αναμονή της ανακοίνωσης της απόφασης του Συμβουλίου από το Α.Π.Σ. Θα θέλαμε ως συνδυασμός να σχολιάσουμε με την πρώτη ανακοίνωσή μας, τις κρίσεις των προαχθέντων Αρχιπυράρχων και Πυράρχων του Π.Σ.
Έλλειψη αξιοκρατίας στο έπακρον!!!!!!!!
 
Προήχθησαν από Πύραρχοι σε Αρχιπύραρχοι βάσει του πίνακα των κρινόμενων: Ο 11ος, 13ος, 48ος, 51ος,57ος και ο τελευταίος στην σειρά 67ος, ο οποίος και παρέμεινε και στο τόπο του.
 
Κάτι παρόμοιο έγινε και στους νέο προαχθέντες Αρχιπυράρχους, από το βαθμό του Πυράρχου. 
 
Το νέο ήθος και ύφος των ιθυνόντων, Θεσμικών και Πολιτικών, σε όλο του το μεγαλείο!!!!
 
Τα οποιασδήποτε μορφής συμπεράσματα - σχόλια, και η αναμονή ΕΛΠΙΔΑΣ τα αφήνω σε εσάς!!!
 
Θα ακολουθήσει με την ανακοίνωση των αποφάσεων του Συμβουλίου Μεταθέσεων από το Α.Π.Σ. ενημέρωση από τον συνδυασμό μας για την στάση αιρετών και θεσμικών για τις μεταθέσεις - μετακινήσεις συγκεκριμένο συμβούλιο, και είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες…..!!!!!!
 
Δεν μπορώ όμως να σας αφήσω πολύ στην αναμονή….. γι αυτό και σας πληροφορώ, ότι εσείς οι Αρχιπύραρχοι πού έχετε ή θα έχετε μετάθεση στο μέλλον σε οποιοδήποτε μέρος της Χώρας μην ξεχάσετε να υποβάλετε αίτηση επιστροφής!!!!!!!! 
 
Ειδάλλως θα μείνετε εκεί…………… Άλλωστε είστε οι πλουσιότεροι της Ελληνικής κοινωνίας ως ένστολοι!!!!!!!! και για οικογένειες το τι θα γίνουν, μην νοιάζεστε….. σκεφτείτε το διαζύγιο ως λύση!!!!!!
 
ΝΕΑ ΜΕΘΟΔΟΣ !!!!!!!! και ο Παντοδύναμος βοηθός
 
Ο επικεφαλής του συνδυασμού και αιρετό μέλος του Συμβουλίου 
Τάσος Μανιάτη
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis