Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:44 | 24/01/2020

Στις επικείμενες Κρίσεις των Αξιωματικών της ΕΛ. ΑΣ. αναφέρεται δημοσίευμα που αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα in.gr .

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι Κρίσεις θα είναι  σχετικά μικρής έκτασης και αναμένεται να παραμείνει στη θέση του Αρχηγού o Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης.

Αναφορικά με τους υπόλοιπους Αντιστρατήγους  αναμένονται ελάχιστες μεταβολές με πιθανότερο σενάριο να αποχωρήσει ένας εξ αυτών και να υπάρχουν σχετικές μετακινήσεις με προώθηση ορισμένων εκ των κ.κ. Μενεξίδη, Κορδολαίμη, Ντζιοβάρα που ακολουθούν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα κρίσιμο είναι το ζήτημα της παραμονής στη θέση του  Αττικάρχη κ. Γ. Ψωμά, ο οποίος είχε επιτυχημένη θητεία στα ΕΚΑΜ και στην Ασφάλεια Αττικής.

Ανευ απροόπτου στη θέση του θα παραμείνει και ο διοικητής της Ασφάλειας Αττικής κ. Πέτρος Τζεφέρης του οποίου η παρουσία θεωρείται θετική.

Σημαντικό είναι επίσης ότι οι κρίσεις σε άλλους βαθμούς αναμένεται να περιοριστούν, δεδομένου ότι μόνο έξι-επτά από τους Ταξιάρχους της ΕΛ.ΑΣ. έχουν συμπληρώσει διετία σε αυτό το πόστο και μπορεί να προαχθούν.

(** Με πληροφορίες από το άρθρο του Βασίλη Λαμπρόπουλου που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα in.gr)

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis