Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:01 | 21/11/2018

Κρίση έχει ξεσπάσει στις σχέσεις του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., Αριστείδη Ανδρικόπουλου, και κορυφαίων συνδικαλιστών της Αστυνομίας, ύστερα από τις κλήσεις που έλαβαν οι τελευταίοι για να δώσουν εξηγήσεις σε σχέση με δηλώσεις που έκαναν με αφορμή το επεισόδιο έξω από το Εφετείο.

[custom:google-ads]

Ο κ. Ανδρικόπουλος φαίνεται να διαφοροποιείται αισθητά από τη «γραμμή» το προκατόχου του, Κωνσταντίνου Τσουβάλα, ο οποίος διατηρούσε μία πιο ήπια τακτική σε σχέση με τη «διαχείριση» των συνδικαλιστών, με τους περισσότερους εκ των οποίων είχε καλή σχέση.

Η απόφαση να κληθούν για εξηγήσεις οι κορυφαίοι συνδικαλιστές ανοίγει, σύμφωνα τουλάχιστον με ορισμένους συνδικαλιστές, τον ασκό του αιόλου. Και αυτό γιατί σηματοδοτεί μία νέα στάση της ηγεσίας, η οποία ενδεχομένως θέλει να περάσει το μήνυμα ότι «η εύκολη κριτική προς τα επιχειρησιακά ζητήματα θα έχει συνέπειες» και ότι «οι καταγγελίες θα πρέπει να συνοδεύονται από στοιχεία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ζητήθηκε από τους "Αδιάφθορους" να διενεργήσουν έρευνα, με αφορμή δηλώσεις που έγιναν από συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ.

Τελείως διαφορετική είναι η άποψη των συνδικαλιστών που θυμίζουν ότι και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. υπήρξε κάποτε συνδικαλιστής και μάλιστα τασσόταν αναφανδόν υπέρ των συνδικαλιστών ελευθεριών. Τονίζουν, μάλιστα, ότι το μόνο που θα επιτευχθεί με τις κλήσεις για εξηγήσεις είναι να ηρωοποιηθούν στα μάτια των συναδέλφων τους.

Όπως μαθαίνουμε πάντως η κρίση στις σχέσεις αρχηγού και κορυφαίων συνδικαλιστών θα έχει συνέχεια. Και αυτό γιατί υπάρχουν συνδικαλιστές που υποστηρίζουν ότι μπορούν να στηρίξουν με στοιχεία της καταγγελίες τους και εμφανίζονται διατεθειμένοι να το τραβήξουν μέχρι τέλους.

Ίδωμεν…

Πηγή:  katechaki.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis