Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:28 | 12/08/2017

Την κρισιμότερη μάχη της ζωής του, την μάχη για την ίδια τη ζωή, δίνει 46χρονος Χανιώτης ο οποίος τραυματίστηκε το πρωί της Παρασκευής σε τροχαίο ατύχημα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά.

Ο 46χρονος όπως κάθε πρωί, πήγαινε με μοτοσικλέτα στην εργασία του που βρίσκεται στον ίδιο δρόμο, όταν ενεπλάκη σε τροχαίο μαζί με ένα άλλο δίκυκλο και ένα αυτοκίνητο.

[custom:google-ads]

Από την πτώση του στο έδαφος, υπέστη πολλαπλά τραύματα και κυρίως στην περιοχή της μέσης και στην λεκάνη, παρουσιάζοντας μεγάλη εσωτερική αιμορραγία.

Στο Νοσοκομείο Χανίων όπου διεκομίσθη, εισήχθη στο χειρουργείο όπου έγινε επέμβαση και από αγγειοχειρουργό και στην συνέχεια στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Μάλιστα, λόγω της αιμορραγίας, μέχρι το βράδυ του έγιναν πολλαπλές μεταγγίσεις αίματος, ενώ υπήρξε πολύ μεγάλη ανταπόκριση εθελοντών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως στάσιμη με την σημερινή ημέρα να είναι κρίσιμη, ενώ οι γιατροί  και  οι οικείοι, οι φίλοι και οι συνάδελφοί του, εκφράζουν την ελπίδα πως θα καταφέρει να βγει νικητής και από αυτή την μάχη.

flashnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis