Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:45 | 07/08/2015

Έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Κυβερνητική σύσκεψη για το μεταναστευτικό συγκαλείται σήμερα, υπό την προεδρία του Αλ. Τσίπρα και με τη συμμετoχή όλων των συναρμόδιων υπουργών.

Στο περιθώριο της συνάντησης, ο πρωθυπουργός θα έχει τετ α τετ με τον Γιάννη Πανούση, του οποίου οι χειρισμοί στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, έχουν προκαλέσει αναστάτωση στην Κουμουνδούρου.

Ο Γ. Πανούσης εξακολουθεί να αποτελεί «κόκκινο πανί» για μεγάλο μέρος του κομματικού μηχανισμού, της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της προέδρου της Βουλής, Ζωής Κωνσταντοπούλου και βουλευτών όπως η Ραχήλ Μακρή, ο Χρήστος Καραγιαννίδης, ο Γιώργος Κυρίτσης, ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος.

Αποτελεί, μάλιστα, πρωτοφανή ενέργεια στο μεταπολιτευτικό σκηνικό, ένα κόμμα να μαζεύει... υπογραφές, προκειμένου να αλλάξει ο πρωθυπουργός έναν υπουργό.

Σύμφωνα δε με τις πληροφορίες του Real, η συνάντηση του Γιάννη Πανούση με τον πρωθυπουργό είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς δεν αποκλείεται αναλόγως του αποτελέσματός της να υπάρξουν εξελίξεις ή, διαφορετικά, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενδυναμωθεί απέναντι στο κόμμα.


http://www.newsbomb.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis