Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:58 | 14/01/2019

"Κρατικά σκουλίκια" λοιπόν είχε το θράσος να αποκαλέσει τους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας ο κ. Μιχαλολιάκος, επικεφαλής της Χρυσής Αυγής κατά την χθεσινή εκδήλωση του στο Άργος..

Με παρόμοιες φράσεις έχει "στολίσει" και στο παρελθόν το προσωπικό του Σώματος, όπως και αντίστοιχα και διάφοροι ακροαριστεροί φ@σίστες με τους οποίους βέβαια ουδόλως διαφέρει αυτός και οι αυλικοί του στις φ@σιστικές συμπεριφορές και αντιλήψεις!!

[custom:google-ads]

Το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Μιχαλολιάκο είτε σας αρέσει είτε όχι είναι υποχρεωμένο να υπερασπίζεται το Σύνταγμα και τους Νόμους τους κράτους, όχι κατά το δοκούν και με όσα εσείς ή κάποιοι άλλοι επιθυμούν, αλλά σύμφωνα με όσα ρητά αυτό ορίζει..

Επίσης κ. Μιχαλολιάκο υπάρχουν Συνταγματικές κυβερνήσεις και Συνταγματική Βουλή που προκύπτουν μέσα από νόμιμες δημοκρατικές διαδικασίες που ορίζει επίσης το Σύνταγμα και οι αποφάσεις και οι νόμοι αυτών εφαρμόζονται ακόμα και αν αυτό δεν αρέσει σε εμένα ή σε εσάς αφού η κάθε Βουλή είναι αποτέλεσμα επιλογής της πλειοψηφίας των πολιτών...

Επίσης κ. Μιχαλολιάκο οι άντρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πρόκειται να σας κάνουν τη χάρη και να λειτουργούν με βάση τα δικές σας επιταγές και αντιλήψεις γιατί πολύ απλά αυτές δεν υπερτερούν των προρρηθέντων..

Τέλος απαιτούν σεβασμό τόσο από εσάς όσο και από όλους τους πολιτικούς φορείς για το δύσκολο έργο το οποίο επιτελούν καθημερινά όντας πολλές φορές, υπό την ανοχή της επίσημης πολιτείας, ο "σάκος του μποξ" ανάμεσα σε αυτήν και τους πολίτες και ο εύκολος στόχος ..

ΑΝΤΩΝΙΟΥ Ευάγγελος

Αντιπρόσωπος Ε.Α.Υ.Θ. στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Μέλος Ενωτικής Μαχητικής Αστυνομικής Συσπείρωσης


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Που εντόπισαν τους δραπέτες - Αστυνομικοί της Ε.Κ.Α.Μ. συμμετείχαν στην επιχείρηση

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis