Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:11 | 10/12/2015

Ένας 24χρονος κρατούμενος, πακιστανικής καταγωγής κατάφερε να το σκάσει από το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε στην Νέα Αρτάκη και συνελήφθη.

Πρόκειται για πλανόδιο πωλητή που είχε συλληφθεί το Σάββατο στη παραλία της Νέας Αρτάκης, από άνδρες της Ασφάλειας Λιμεναρχείου Χαλκίδας, με την κατηγορία της πώλησης κλεψίτυπων δίσκων εικόνας και ήχου, χωρίς να κατέχει νόμιμα παραστατικά.

Ο 24χρονος ζήτησε να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, καθώς όπως είπε αισθανόταν έντονη αδιαθεσία και στη συνέχεια έβαλε σε εφαρμογή το ύπουλο σχέδιο του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του eviazoom.gr, την επόμενη ημέρα από την σύλληψη του, μεταφέρθηκε στα επείγοντα περιστατικά, όπου διέφυγε την προσοχή των φρουρών, που ήταν υπεύθυνοι για τη φύλαξή του και απέδρασε, πηδώντας από το παράθυρο της τουαλέτας που βρισκόταν στο προαύλιο του νοσοκομείου.

Λίγα λεπτά αργότερα σήμανε συναγερμός και άμεσα ενημερώθηκε και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας.

Τελικά, ο 24χρονος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στο σπίτι του στη Νέα Αρτάκη, όπου οδηγήθηκε ξανά στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας και στη συνέχεια επέστρεψε σιδηροδέσμιος στα κρατητήρια.

zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis