Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
00:46 | 11/01/2018

Πολύ κοντά στο 2+1, τη διατήρηση δηλαδή για έναν  ακόμη χρόνο στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, φαίνεται να βρίσκεται ο σημερινός Αρχηγός της Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη πήρε την απόφαση αυτή, μετά και το θετικό έργο που είχε το Σώμα την προηγούμενη διετία, αλλά και τη συνέχιση του έργου αυτού, από τον ίδιο αξιωματικό, ο οποίος υπήρξε εμπνευστής του σχεδίου για την ασφάλεια και την προστασία του πολίτη.

[custom:google-ads]

Η διατήρηση του αρχηγού, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, έχει και κρητικό ενδιαφέρον, αφού μια πιθανή αποχώρησή του, θα συμπαρέσυρε -όπως φημολογούνταν-  και τον Ηρακλειώτη επιτελάρχη, Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη.

Ωστόσο, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Καραμαλάκης θα είναι από τους Αντιστράτηγους που θα παραμείνουν και θα αναλάβει, το πιθανότερο, καθήκοντα Υπαρχηγού.

Όλα αυτά βέβαια αποτελούν πληροφορίες οι οποίες αν και προέρχονται από έγκυρες πηγές ενημέρωσης, ωστόσο, πρόκειται για αποφάσεις που ανά πάσα στιγμή μπορούν να αλλάξουν.

Σε δημοσίευμα του bloko.gr αναφέρεται ότι είναι σίγουρο πως θα αποχωρήσει ένας από τους έξι αντιστράτηγους και θα δοθεί μάχη από εκεί και κάτω για το αν υπάρξει ακόμη μία αποχώρηση. Οι πληροφορίες σημειώνουν αφ’ ενός πως θα υπάρξει και  δεύτερη αποχώρηση.

Το τοπίο αναμένεται να ξεκαθαρίσει και για τους Κρητικούς αξιωματικούς που κρίνονται μετά τις 21 Ιανουαρίου που θα ξεκινήσουν οι κρίσεις.

Πηγή:  www.patris.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis