Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:36 | 05/11/2015

Μια άλλη ανάγνωση του γεγονότος με αυστηρή κριτική για την "νωχελικότητα" των δυνάμεων. Δείτε το "αποδεικτικό" βίντεο.

Αναπαραγωγή από newsit:

Φαίνεται πως ο κ. Κουμουτσάκος λίγα μέτρα από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη έχει μία έντονη συζήτηση με συγκεντρωμένους στη διαμαρτυρία των Ποντίων.

Και ενώ μιλάει ο κ. Κουμουτσάκος φαίνονται στο βίντεο ορισμένοι να τον μουτζώνουν και να τον βρίζουν. Ο κ. Κουμουτσάκος φαίνεται να αποχωρεί και το πλήθος με τους περισσότερους να φορούν μαύρα, τον ακολουθούν.

Όσο αποχωρεί άτομα του πετούν νερό πάνω του και τότε αρχίζουν να τον κλωτσούν, να τον χτυπούν μπουνιές στο κεφάλι και να του σκίζουν τα ρούχα.

Αστυνομικοί ακριβώς δίπλα του, βλέπουν όλο αυτό το άγριο σκηνικό και δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Φαίνεται μόνο ένας αστυνομικός στο βίντεο να κάνει μία κίνηση για να βάλει τον κ. Κουμουτσάκο πίσω από τη διμοιρία, αλλά μάταια.

Και εκείνη ακριβώς τη στιγμή έρχεται ένας νεαρός με καπέλο, φορώντας μαύρα και του ρίχνει μία μπουνιά στο πρόσωπο. Ο αστυνομικός βλέπει αυτή την άγρια επίθεση και δεν κάνει απολύτως τίποτα και απλά παρατηρεί, ενώ θα έπρεπε να σπεύσει και να συλλάβει αυτομάτως τον νεαρό τραμπούκο.

Εκείνη ακριβώς ο κ. Κουμουτσάκος καταφέρνει να ξεφύγει και να μπει πίσω από τη διμοιρία, αλλά λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί πάλι εξαφανισμένοι, αφήνουν τα ακραία στοιχεία να συνεχίσουν το δολοφονικό τους έργο.

Τρέχουν πίσω από τον Γ. Κουμουτσάκο και του ρίχνουν κλωτσιές, τον σπρώχνουν μέχρι να εμφανιστεί και πάλι η αστυνομία.

Οι εικόνες αυτές έχουν προκαλέσει σάλο και στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και αναμένεται η άμεση αντίδρασή του, καθώς φαίνεται πως διαπράχθηκε αδίκημα μπροστά στα μάτια των αστυνομικών και εκείνοι δεν έκαναν τίποτα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis