Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:28 | 29/02/2016

Πανικός επικράτησε νωρίτερα το πρωί στη Μόσχα, με μια γυναίκα να κρατά το κεφάλι ενός παιδιού και να απειλεί να ανατιναχθεί.

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, η γυναίκα είναι η νταντά του παιδιού, που λίγο πριν το είχε αποκεφαλίσει και κατόπιν είχε βάλει φωτιά στο διαμέρισμα που το κρατούσε. 

Η γυναίκα, σύμφωνα με μαρτυρίες, φώναζε «Allahu Akbar». Μετά τον φόνο, η γυναίκα πήγε κοντά στον σταθμό του Μετρό Oktyabrskoye Pole και εκεί τη σταμάτησε ένας αστυνομικός. Αμέσως έβγαλε το κεφάλι του θύματος από την τσάντα της και φώναζε πως είχε σκοτώσει το παιδί.

Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να τη συλλάβουν χωρίς να συμβεί κάποια έκρηξη και το περιστατικό έλαβε τέλος.

«Το ακέφαλο σώμα ενός παιδιού 3-4 ετών, που έφερε ίχνη βίαιου θανάτου, βρέθηκε σήμερα σε διαμέρισμα του βορειοδυτικού τμήματος της Μόσχας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νταντά πήρε μαζί της το κεφάλι», ανακοίνωσε η αστυνομία.

«Η νταντά, που κατάγεται από χώρα της κεντρικής Ασίας, γεννημένη το 1977, σκότωσε το παιδί πριν πυρπολήσει το διαμέρισμα και φύγει», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το ενημερωτικό portal Lifenews, το όνομα του παιδιού είναι Νάστια, ενώ η νταντά ονομάζεται Γκουλτσέχρα Μπομποκούλοβα και είναι 39 ετών. Η γυναίκα θα περάσει από ψυχιατρικό έλεγχο. Η αστυνομία αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο.

Το σκληρό βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης κυκλοφόρησε και στη συνέχεια αποσύρθηκε.

http://www.iefimerida.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis