Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:44 | 23/05/2016

Η τρίτη διαστημική εξόρμηση του «Star Trek» με τίτλο «Star Trek Beyond» είναι έτοιμη!

Πριν το επεισόδιο σε ένα γαλαξία πολύ, πολύ μακριά ο Τζ. Τζ. Εϊμπραμς είχε αναβιώσει ένα άλλο αστρικό ταξίδι. Τώρα στην τρίτη του συνέχεια το «Star Trek» επιστρέφει με λιγοστές επίσημες πληροφορίες για τις λεπτομέρειες της πλοκής του νέου διαστημικού ταξιδιού του U.S.S. Enterprise και του πληρώματός του. Προφανώς αναμένεται η εξερεύνηση νέων κόσμων, ζωής και διαγαλαξιακών πολιτισμών.

Οι Κρις Πάιν και Ζάκαρι Κουίντο επιστρέφουν ως Κάπτεν Κερκ και Δρ Σποκ, ο Καρλ Ούρμπαν, η Ζόι Σαλντάνα και ο Σάιμον Πεγκ (ο οποίος έχει γράψει και το σενάριο της νέας ταινίας μαζί με τον Νταγκ Γιούνγκ) θα πλαισιώσουν τους πρωταγωνιστές και η Σοφία Μπουτέλα («Kingsman») θα είναι η νέα «κακιά» της σειράς, μετά τις παρουσίες των Έρικ Μπάνα και Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στις δυο προηγούμενες ταινίες.

Αυτή η χρονιά σηματοδοτεί την 50η επέτειο του «Star Trek», ενός από τα πιο επιτυχημένα franchises επιστημονικής φαντασίας όλων των εποχών. Την σκηνοθεσία του «Star Trek: Beyond» ανέλαβε ο Τζάστιν Λιν, γνωστός από τη σειρά «Fast & Furious» σε σενάριο των Σάιμον Πεγκ («Το Ξύσιμο των Νεκρών», «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει») και Νταγκ Τζανγκ.

Το «Star Trek Beyond» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες 21 Ιουλίου από την UIP.

 

 

 

www.cinemag.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis