Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:05 | 01/07/2017

Στο αυτοκίνητο που εγκατέλειψαν στην Καρυά επιχειρούν οι ειδικής της εγκληματολογικής υπηρεσίας να βρουν τα στοιχεία που θα οδηγήσουν την Αστυνομία στην κουκουλοφόρους που διέρρηξαν δυο καταστήματα στην Λάρισα τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Όπως έχει διαπιστωθεί μέχρι στιγμής το όχημα έχει κλαπεί από την Θεσσαλονίκη και οι πινακίδες του ανήκουν σε άλλο όχημα. Οι πρώτες εκτιμήσεις θέλουν τους δράστες να ανήκουν σε σπείρα Ρομά που έχει κάνει και στο παρελθόν παρόμοιες διαρρήξεις.

Οι τρεις διαρρήκτες «άνοιξαν» δυο καταστήματα αρπάζοντας 8800 ευρώ αλλά και κινητά και tablet, ξηλώνοντας το καταγραφικό των καμερών ασφαλείας. Την δράση των διαρρηκτών αντιλήφθηκαν, ωστόσο, κάτοικοι της περιοχής που αμέσως ενημέρωσαν την Αστυνομία. Ακολούθησε καταδίωξη, αλλά οι δράστες εγκατέλειψαν το όχι πίσω από μια εκκλησία και διέφυγαν πεζοί μέσα σε παρακείμενο δάσος.
Προκειμένου να εντοπιστούν εκ νέου οι δράστες, έχει στηθεί ευρεία επιχείρηση από άνδρες της Ασφάλειας, των τμημάτων Τυρνάβου και Ελασσόνας και της Ο.Π.Κ.Ε.

Με πληροφορίες από το protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis