Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:25 | 22/02/2019

Η μοιραία βόλτα στο βουνό και η ατυχία που του κόστισε τη ζωή στον 58χρονο οικογενειάρχη...

Μπροστά σε έναν νεκρό άνδρα, βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (21/2) μια παρέα κυνηγών από τη Λαμία που είχαν βγάλει τα σκυλιά τους βόλτα στην Αντίνιτσα.

Κοντά στις κεραίες, σε δασικό δρόμο, ο άγνωστος άνδρας κείτονταν πλησίον του αυτοκινήτου του, το οποίο φαίνεται ότι είχε κολλήσει στο χιόνι και στις λάσπες.

[custom:google-ads]

Άμεσα ειδοποίησαν την αστυνομία, με το ΑΤ Λαμίας να αναλαμβάνει την προανάκριση και να διατάσσει τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, από την αστυνομία έχει αποκλειστεί η πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας και το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό της ανακοπής. Από τη διασταύρωση των στοιχείων, πρόκειται για 58χρονο Καρδιτσιώτη οδηγό φορτηγού που του άρεσε η ορεινή πεζοπορία και γενικότερα οι περιηγήσεις, ενώ συχνά εξορμούσε στα βουνά της περιοχής.

Αυτή τη φορά όμως η αγαπημένη του συνήθεια, του στοίχισε τη ζωή, καθώς ένας λάθος υπολογισμός φαίνεται ότι τον καθήλωσε στο σημείο. Επίσης φαίνεται ότι προσπάθησε με όσα μέσα διέθετε να απεγκλωβίσει το ΙΧ και πάνω στην προσπάθεια αυτή να επήλθε το μοιραίο.

Όπως σημειώσαμε έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή που θα επιβεβαιώσει τα ακριβή αίτια που χάθηκε ένας ακόμη νέος άνθρωπος.

lamiareport.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis