Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 16/04/2021

Στενεύει ο κύκλος των ερευνών για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος μιας 25χρονης εγκύου στην Κυψέλη, η οποία έφερε μνήμες από την φρικιαστική υπόθεση της Ιωάννας στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με το Mega και την εκπομπή "Live News", οι Αρχές στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε έναν συγκεκριμένο άνδρα, Έλληνα ο οποίος κατοικεί στην Αθήνα. Κατά τις ίδιες πηγές, το συγκεκριμένο άτομο δεν έχει προσπαθήσει να απομακρυνθεί από τον τόπο κατοικίας του, ούτε έχει προσπαθήσει να αλλάξει την καθημερινότητά του. Οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση εκτιμούν ότι ο ύποπτος επιδιώκει με αυτό τον τρόπο να μην στρέψει πάνω του το βλέμμα της αστυνομίας.

Ωστόσο με τα στοιχεία και τις πληροφορίες που έχει στη διάθεσή της η Ασφάλεια Αθηνών, οδηγείται στο συμπέρασμα ότι ο συγκεκριμένος άνδρας ο οποίος είναι πάρα πολύ πιθανόν να έχει και ποινικό παρελθόν να είναι το άτομο το οποίο βρίσκεται πίσω από την επίθεση της 25χρονης.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ συλλέγουν ακόμη περισσότερα στοιχεία, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη έρευνα της αστυνομίας και της Ασφάλειας Αθηνών, χωρίς να αποκλείονται οι συλλήψεις.

Υπενθυμίζεται ότι το αυτόφωρο για την επίθεση σε βάρος της εγκύου έχει περάσει, που σημαίνει ότι ο δράστης δεν μπορεί να συλληφθεί για αυτό το αδίκημα, ωστόσο είναι πάρα πολύ πιθανόν η σύλληψη να γίνει για άλλη παραβατική πράξη.

Στις έως τώρα καταθέσεις της, η γυναίκα δεν έχει αποδώσει σε συγκεκριμένα αίτια την επίθεση με το καυστικό υγρό, που κατά πάσα πιθανότητα ήταν χλωρίνη. Οι Αρχές πάντως "βλέπουν" προσωπικές διαφορές.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis