Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:29 | 08/04/2015

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου τόνισε ότι τα συνθήματα που γράφτηκαν έξω από το κοινοβούλιο, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων από αντιεξουσιαστές στο κέντρο της Αθήνας, σβήστηκαν παρότι κάτι τέτοιο δεν είναι αρμοδιότητα της Βουλής.

Μάλιστα έριξε και τις... μπηχτές της, σχετικά με την ώρα που έγιναν τα επεισόδια λέγοντας χαρακτηριστικά: "τα συνθήματα αναγράφηκαν ακριβώς την ώρα των κεντρικών δελτίων ειδήσεων την ημέρα κατά την οποία παραχωρούνταν η συνέντευξη Τύπου για την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους".

Και η πρόεδρος της Βουλής συμπλήρωσε: "Αυτά τα συνθήματα έχουν ήδη καθαριστεί. Ενδιαφέρθηκε η Βουλή για τον καθαρισμό τους, μολονότι το συγκεκριμένο πεδίο υπάγεται σε αρμοδιότητα άλλων. Επομένως, εκείνοι που επιμένουν να τροφοδοτούν ή να ανατροφοδοτούν μία συζήτηση, η οποία έχει αυτοτελώς χαρακτήρα προβοκάτσιας θα πρέπει να λάβουν υπόψη τους και αυτό. Και φαντάζομαι ότι τα ΜΜΕ που ενδιαφέρθηκαν να βάλουν ως κεντρική είδηση ότι αναγράφηκαν συνθήματα θα ενημερώσουν ότι τα συνθήματα έχουν σβηστεί".

Πηγή:thestival.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis