Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:16 | 06/02/2016

Η κατάσταση στην Κω "μυρίζει μπαρούτι" από το πρωί του Σαββάτου και όσο περνά η ώρα η ένταση αυξάνεται. Η συγκέντρωση των κατοίκων του Πυλίου έγινε... αποκλεισμός του δρόμου, ενώ στην συνέχεια φωτιές και τεράστιοι βράχοι μπήκαν "στο παιχνίδι". Θέμα χρόνου ήταν να γίνει και η πρώτη σύλληψη. Οι κάτοικοι συνεχίζουν τις δυναμικές κινητοποιήσεις αντιδρώντας στην δημιουργία hot spots στο νησί για την φιλοξενία των προσφύγων, με τα αίματα να... ανάβουν.

Όπως μεταδίδει το vimatisko.gr, με χειροπέδες οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, ένας εργολάβος, κάτοικος της περιοχής. Ο εργολάβος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας, αφού μάλιστα προηγήθηκαν φωνές και έντονη... σωματική επαφή από πλευράς τους.

Η σύλληψη έγινε για παρακώλυση κυκλοφορίας, αφού ο συλληφθείς βρισκόταν με το αυτοκίνητό του στον έναν από τους δρόμους που οδηγεί στο 148, στο πλαίσιο των αποκλεισμών όλων των διόδων πρόσβασης, που πραγματοποιούν κάτοικοι του Πυλίου από νωρίς σήμερα το πρωί.

Δείτε το βίντεο και τις εικόνες από την στιγμή της σύλληψης

 

 

Ο δήμαρχος του νησιού, Γιώργος Κυρίτσης, βρέθηκε στο σημείο και ζήτησε -όπως είπε- "το αυτονόητο: να μη γίνει η Κως αποθήκη ψυχών".

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

 

Ένταση από το πρωί!

Οι συγκεντρωμένοι στο Πυλί είχαν αποκλείσει το δρόμο προς το στρατόπεδο, ενώ είχαν ανάψει φωτιές, κλείνοντας το δρόμο προς το στρατόπεδο με την βοήθεια... βράχων!

Λίγο αργότερα μάλιστα, έφτασαν στο σημείο και χειριστές των μηχανημάτων του στρατού, οι οποίοι τελικά κατάφεραν να περάσουν, μετά από διαβουλεύσεις με τους κατοίκους.

Δείτε τις φωτογραφίες

 

Δείτε τη συνέχεια του άρθρου στο newsit.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis