Κωσταράκος: Ο Πάνος Καμμένος έχει αυτοβούλως απεμπολήσει το ηθικό δικαίωμα να διενεργήσει τις κρίσεις

Κωσταράκος: Ο Πάνος Καμμένος έχει αυτοβούλως απεμπολήσει το ηθικό δικαίωμα να διενεργήσει τις κρίσεις

Σκληρή κριτική στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, εξαπέλυσε με μία μακροσκελή του ανάρτηση στο facebook ο Μιχάλης Κωσταράκος, πρόεδρος της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας.

Όπως τονίζει ο υπουργός δεν μπορεί να είναι εκείνος που θα κάνει τις κρίσεις των αρχηγών γενικών επιτελείων καθώς τελεί υπό προθεσμία.

"Εδώ και μήνες συναρτά την παραμονή στην θέση του με την έλευση της Συμφωνίας των Πρεσπών για κύρωση στην ελληνική Βουλή. Αναλόγως της ημέρας δηλώνει ότι θα παραιτηθεί (ή ότι «μπορεί» να παραιτηθεί), ότι θα «ρίξει» (ή ότι δεν θα «ρίξει») την κυβέρνηση. Την ίδια ώρα περιέρχεται την χώρα «αποχαιρετώντας» δυνητικά (όχι όμως και σίγουρα) τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ). Ο ίδιος έχει θέσει τον εαυτό του υπό προθεσμία και μόνος του έχει δώσει στη θητεία του πιθανή ημερομηνία λήξεως" γράφει μεταξύ άλλων ο κ. Κωσταράκος ζητώντας την παρέμβαση του Πρωθυπουργού.

Πηγή:  thestival.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Αστυνομικοί εντόπισαν, κατά τη διάρκεια περιπολίας, ένα αυτοκίνητο και το έθεσαν σε διακριτική επιτήρηση - Δείτε τι ακολούθησε