Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:31 | 25/02/2015

 

Οι αστυνομικοί περιγράφουν αναλυτικά στο έγγραφό τους τα όσα συνέβησαν με χρονική ακρίβεια μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο, τα οποία αργότερα θα συμπληρωθούν με τα στοιχεία της δικογραφία που σχηματίζουν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης της Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, στην οποία εμπεριέχεται και το υλικό από τις «κρυφές» αστυνομικές κάμερες, που είχε επισημάνει το TheToc.

Στις 18:00 κατά την είσοδο του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, στον αγωνιστικό χώρο, περίπου 100 οπαδοί παραβίασαν τα κιγκλιδώματα, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και εκτόξευαν φωτοβολίδες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στις 18:03 εκτοξεύτηκε βόμβα μολότοφ από τη θύρα 13 και ένα λεπτό αργότερα ανεφλέγη πυρσός στο ίδιο σημείο. Ακολουθούν αναλυτικές περιγραφές ανά λεπτό. Στις 20:39 καταγράφονται ρίψεις φωτοβολίδων στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Στις 20:50 αναφλέγησαν 55 πυρσοί, ενώ γίνεται αναλυτική περιγραφή του τραυματισμού του παίκτη του Ολυμπιακού Παϊτίμ Κασάμι από βίδες και φωτοβολίδα.

Η έκθεση ολοκληρώνεται με το τέλος του αγώνα, όταν οπαδοί από τις θύρες 12 και 13 έσπασαν και πάλι τα κάγκελα και κατευθύνθηκαν απειλητικά προς τη φυσούνα, όταν έφευγαν οι παίκτες και οι παράγοντες τις φιλοξενούμενης ομάδας.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis