Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:17 | 21/03/2015

Με ένα πινγκ-πονγκ αντεγκλήσεων μεταξύ του Γιάνη Βαρουφάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη έπεσε αυλαία στη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις 100 δόσεις στη Βουλή. 

«Εύχεστε να σας φέρουμε νέο Μνημόνιο να το ξαναψηφίσετε. Δεν πρόκειται» και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Αδωνη Γεωργιάδη να αναφέρει πως «κοροϊδεύονται» όταν λένε πως υπάρχει διαχωρισμός της σύμβασης και του Μνημονίου, πως δεν υπάρχει τρόικα αλλά «ΒG» και πως δεν υπάρχει πέμπτη αξιολόγηση, «όταν όλος ο κόσμος» έτσι τα ονοματίζει και μειδιά με τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης.

Λίγο πριν να κλείσει η ψηφοφορία ο υπουργός Οικονομικών πήρε τον λόγο για να απαντήσει στον βουλευτή της ΝΔ που τον κατηγόρησε ότι δεν έχει φέρει την δανειακή σύμβαση στη Βουλή.

«Είχα εντολή από τον Πρωθυπουργό να διαχωρίσω την δανειακή σύμβαση από το μνημόνιο και αυτό έπραξα. Εσείς όμως επιμένετε να σας φέρουμε το μνημόνιο που είχατε ψηφίσει για να το ξαναψηφίσετε» είπε.

Ο κ. Βαρουφάκης επανέλαβε επίσης ότι δεν βρήκε την προηγούμενη σύμβαση που είχε ο Γκίκας Χαρδούβελης στο γραφείο του.

«Είναι στην ντουλάπα σας αλλά μάλλον δεν ξέρετε να την ανοίγετε» σχολίασε με ύφος σκωπτικό ο κ. Γεωργιάδης και απευθυνόμενος στον υπουργό υποστήριξε ότι οι ευρωπαίοι εταίροι επιμένουν να μιλούν για τρόικα και μνημόνιο. «Σας αρέσει να σας κοροιδεύουν; Ακόμα και ο Ντάισεμπλούμ γελά όταν του λένε ότι η τρόικα τελείωσε».

http://www.thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis