Κόντρα Χρυσής Αυγής - Mega για το δεκάλεπτο του κόμματος στο κανάλι

ΤΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ "ΜΑΥΡΟ"
Κόντρα Χρυσής Αυγής - Mega για το δεκάλεπτο του κόμματος στο κανάλι

 

Κόντρα μεταξύ της Χρυσής Αυγής και του Mega ξέσπασε με αφορμή τη μετάδοση του δεκάλεπτος του κόμματος από το κανάλι. 

Η Χρυσή Αυγή μιλά στην ανακοίνωση της για «άθλια λογοκρισία σταλινικού τύπου», αφού όπως αναφέρει «λίγο μετά το μέσο της προβολής του το επίμαχο σποτ κόπηκε, ως διά μαγείας, και στη θέση του παίχτηκαν διαφημίσεις...»

Το Mega κάνει λίγο για «ανθρώπινο τεχνικό λάθος στη μεταγραφή από το διαδίκτυο». 

Οι ανακοινώσεις έχουν ως εξής: 

Η ανακοίνωση του Mega

«Η Χρυσή Αυγή σε ανακοίνωσή της, έσπευσε να κατηγορήσει με σκαιό τρόπο το MEGA, δήθεν για «σταλινική λογοκρισία», επιχειρώντας να εκμεταλλευτεί ένα ανθρώπινο τεχνικό λάθος στην μεταγραφή από το διαδίκτυο του προεκλογικού δεκαλέπτου με τις θέσεις της, το οποίο ο σταθμός – όπως και όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί – έχει υποχρέωση να μεταδίδει.

Μόλις έγινε αντιληπτό, από την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής , ότι υπήρχαν δυόμιση επιπλέον λεπτά στο τέλος του σποτ, μετά από μια κάρτα που έπαιξε ολόκληρη με το σήμα του κόμματος - και χωρίς να βγει οποιοδήποτε μαύρο, όπως αναφέρεται ψευδώς στην ανακοίνωση της - το MEGA επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής και τον ενημέρωσε για τα δεδομένα. Ταυτόχρονα γνωστοποίησε ότι το δεκάλεπτο θα μεταδοθεί ολόκληρο μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, όπως και συνέβη.

Οι απειλές και οι ύβρεις από τη Χρυσή Αυγή, στην ανακοίνωσή της, κατά του MEGA και των ανθρώπων του, δεν μας πτοούν ούτε θα μας φοβίσουν.

Το MEGA σέβεται τον νόμο και τις προεκλογικές υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτόν και μεταδίδει αυτούσια τα προεκλογικά σποτ όλων των κομμάτων που συμμετέχουν στις εκλογές με τη σχετική απόφαση του Αρείου Πάγου, όπως τα ίδια τα κόμματα τα δημιουργούν και τα αποστέλλουν στους τηλεοπτικούς σταθμούς».

Τι υποστηρίζει η Χρυσή Αυγή

«Σε μία απροκάλυπτα παράνομη και αντισυνταγματική πράξη προέβη σήμερα η ιδιοκτησία του MEGA. Επέβαλε άθλια λογοκρισία σταλινικού τύπου, πετσοκόβοντας το προεκλογικό δεκάλεπτο της Χρυσής Αυγής, του τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας. Λίγο μετά το μέσο της προβολής του το επίμαχο σποτ κόπηκε, ως δια μαγείας, και στη θέση του παίχτηκαν διαφημίσεις.

Το σημείο που «έπεσε» το «μαύρο» δεν ήταν καθόλου τυχαίο. Επρόκειτο για απόσπασμα τοποθέτησης του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, όπου κατήγγειλε την ολιγωρία του ΣΔΟΕ για διερεύνηση της Λίστας Λαγκάρντ, στην οποία εμφανίζεται: «Η οικογένεια Μπόμπολα, ιδιοκτήτρια των επιχειρήσεων ΑΚΤΩΡ και MEGA».

Ο πανικός των «νταβατζήδων» της δημόσιας ζωής, εργολάβων και καναλαρχών, για την εκλογική άνοδο της Χρυσής Αυγής τους εξωθεί σε σπασμωδικές κινήσεις. Δεν διστάζουν να παραβούν εξόφθαλμα το νόμο, καθώς το κόψιμο προεκλογικού δεκαλέπτου συνιστά κατάφορη παραβίαση της σχετικής υπουργικής απόφασης και της εκλογικής νομοθεσίας. Το νομικό τμήμα του Λαϊκού Συνδέσμου κάνει ήδη τις δέουσες κινήσεις, για την πάταξη της ανομίας και της ασυδοσίας των μεγαλοεργολάβων.

Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό ανεξάρτητο και ακηδεμόνευτο πολιτικό κόμμα, που είπε την αλήθεια μέσα στη Βουλή και κατήγγειλε στα ίσια το καθεστώς των «νταβατζήδων». Κανένα άλλο κόμμα, από άκρα δεξιά μέχρι άκρα αριστερά, δεν τόλμησε να καταγγείλει ονομαστικά τους αρχιερείς της διαπλοκής. Κανένας τους δεν τόλμησε να πει το όνομα «Μπόμπολας», γι’ αυτό και έχουν όλοι αποκτήσει μόνιμο στασίδι στα στούντιο του MEGA παρέα με Πρετεντέρη, Τρέμη, Καψή και Ευαγγελάτο.

Στην αντίπερα όχθη η Χρυσή Αυγή πληρώνει το τίμημα της Αλήθειας με φυλακίσεις, ύβρεις, συκοφαντίες και με σταλινικού τύπου λογοκρισία. Στις 25 Ιανουαρίου όμως εμείς θα είμαστε οι νικητές και τότε θα ανατέλλει μία μεγάλη ελπίδα για την Ελλάδα».

 

http://www.thetoc.gr