Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:30 | 15/04/2019

Αθωώθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας γνωστός παρουσιαστής, γνωστή ηθοποιός, ο γιος της και ένας επιχειρηματίας οι οποίοι κατηγορούνται για την υπόθεση με το κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι.

Το δικαστήριο, εκτός από τους προαναφερθέντες, έκρινε ότι ακόμα μία γνωστή ηθοποιός πρέπει να μείνει ατιμώρητη.

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι ζητούν αυτή τη ώρα την αναγνώριση ελαφρυντικών ενώ αναμένεται εντός της ημέρας η τελική απόφαση του δικαστηρίου.

[custom:google-ads]

Θυμίζουμε ότι η ηθοποιός κατά την απολογία της είπε: «Έχω φτύσει αίμα να μεγαλώσω το παιδί μου. Ποτέ δεν θα έβαζα σε κίνδυνο τη ζωή του, την πορεία του και την καριέρα του».

Μάλιστα, δήλωσε έκπληξη και για την εμπλοκή στην υπόθεση του συνιδιοκτήτη και συνέταιρου της στο μαγαζί, τον οποίο χαρακτήρισε φιλικό και καλόκαρδο άνθρωπο. «Μέχρι τη στιγμή που έγινε αυτό, ζούσα ένα όνειρο. Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό το πράγμα».

Από την πλευρά του ο γιος της ηθοποιού απολογούμενους στο δικαστήριο, υποστήριξε και εκείνος πως δεν γνώριζε ούτε είχε πληροφορηθεί κάτι: «Αν ήξερα, θα διέκοπτε κατευθείαν τη συνεργασία μας» είπε ενώ για το γνωστό παρουσιαστή που απολογήθηκε κατά την περασμένη συνεδρίαση του δικαστηρίου τόνισε: «Είχε βάλει κάποιο κεφάλαιο. Δεν ήθελε να ασχολείται, να έχει κάποιο ρόλο. Ερχόταν για φαγητό μια φορά την εβδομάδα μόνο».

Πηγή: eleftherostypos.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis