Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:28 | 20/03/2015

Κύπριος αστυνομικός που υπηρετούσε στην υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών συνελήφθη από συνάδελφούς του για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας. Ο 35χρονος αστυνομικός χρησιμοποιούσε το λογαριασμό της συζύγου του στο Facebook και αντάλλασσε μηνύματα και φωτογραφίες με μια 17χρονη.
 

Η ανήλικη είχε την εντύπωση ότι συνομιλούσε με τη σύζυγο του αστυνομικού και της έστελνε γυμνές φωτογραφίες, αφού και ο αστυνομικός έστελνε φωτογραφίες της συζύγου του. 

Κάποια στιγμή η σύζυγος αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το λογαριασμό της στο Facebook, αφού είδε ένα μήνυμα από τη 17χρονη το οποίο δεν είχε προλάβει να σβήσει ο σύζυγός της.  

Τότε επικοινώνησε με την ανήλικη, η οποία έπεσε από τα σύννεφα καθώς πίστευε ότι για δύο χρόνια είχε επικοινωνία με τη γυναίκα. 

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην αστυνομία και τότε το νήμα της έρευνας έφτασε στον αστυνομικό, ο οποίος παραδέχθηκε τις πράξεις του και επιβεβαίωσε ότι χρησιμοποιούσε το λογαριασμό της συζύγου του για να προσεγγίσει την ανήλικη, εμφανιζόμενος ως γυναίκα. 

Μάλιστα, δεν είχε διστάσει να στείλει και τολμηρές φωτογραφίες της συζύγου του οι οποίες ήταν αποθηκευμένες σε σκληρό δίσκο στον οποίο είχε πρόσβαση ο ίδιος και η σύζυγός του. 

Ο αρχηγός της κυπριακής αστυνομίας έδωσε οδηγίες για να τεθεί άμεσα σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός, ο οποίος εκτός από τη ποινική δίωξη, θα διωχθεί και πειθαρχικώς.

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis