Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:53 | 25/04/2016

Δολοφονία με αφορμή υποθέσεις ναρκωτικών διαπράχθηκε σήμερα το πρωί στη Λάρνακα της Κύπρου, με δράστη και θύμα γνωστούς ανθρώπους της νύχτας. 

Θύμα είναι ο 40χρονος Παναγιώτης Χριστοδούλου γνωστός ως «Γιώτης το κορμί» και δράστης ο Γιώργος Ξιούρουπας 45 ετών ο οποίο καταζητείται. 

Δράστης και θύμα είχαν συνάντηση τα ξημερώματα σε νυχτερινό κέντρο στη Λάρνακα και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες λογομάχησαν. Ο Ξιούρουπας έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε αρκετές φορές εξ επαφής τον Χριστοδούλου ο οποίος έπεσε νεκρός. 

Ο Ξιούρουπας έφυγε από το νυχτερινό κέντρο με μια άσπρη BMW και σύμφωνα με πληροφορίες προσπάθησε να περάσει στα κατεχόμενα από το οδόφραγμα των Στροβιλιών. Είναι άγνωστο αν τελικώς διέφυγε στα κατεχόμενα  και η κυπριακή αστυνομία τον αναζητεί. 

Το θύμα είχε συλληφθεί πριν από δυο μέρες για υπόθεση ναρκωτικών και φαίνεται πως είπε στην αστυνομία πράγματα που ενόχλησαν τον Ξιούρουπα. Αυτή τη στιγμή το νυχτερινό κέντρο στο οποίο έγινε ο φόνος έχει αποκλειστεί και γίνεται συλλογή τεκμηρίων ενώ αυτοψία πραγματοποιούν ιατροδικαστές.

http://www.protothema.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis