Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:34 | 27/01/2015

Μετά από διαπραγματεύσεις με τους ειδικούς του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού παραδόθηκε παρουσία της μητέρας και της δικηγόρου του.

Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 43χρονος Ελληνοκύπριος, που για 28 και πλέον ώρες ήταν κλειδωμένος στη μπυραρία του στο χωριό Ορόκλινη στη Λάρνακα.

Ύστερα από αρκετές ώρες διαπραγματεύσεων με τους ειδικούς του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού, βγήκε από τη μπυραρία και παραδόθηκε παρουσία της μητέρας και της δικηγόρου του.

Χθες γύρω στις δέκα το πρωί η πρώην σύζυγος του, 41 χρόνων από τη Μολδαβία, είχε μεταβεί με δύο φίλες της στη μπυραρία για να συζητήσουν οικονομικά θέματα που αφορούσαν τη διατροφή του παιδιού τους.

Σε κάποια στιγμή, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο 43χρονος πήρε κυνηγετικό όπλο και έριξε δύο πυροβολισμούς στον αέρα με αποτέλεσμα σφαιρίδια να πλήξουν τη 41χρονη στον ώμο και στο στήθος και να τραυματιστεί ελαφρά.

Η γυναίκα με τις φίλες της κατάφερε να βγει από τη μπυραρία και με το αυτοκίνητο της μετέβη στον Αστυνομικό σταθμό Ορόκλινης όπου κατήγγειλε την υπόθεση.

Η περιοχή γύρω από τη μπυραρία παρέμεινε από χθες το μεσημέρι αποκλεισμένη ενώ αρκετά κτίρια στη περιοχή εκκενώθηκαν από την Αστυνομία.

Πηγή:protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis