Κύπρος: Οδηγός παρέσυρε και μαχαίρωσε πεζούς - Τραυμάτισε και αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, που όμως τον συνέλαβε

Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ
Κύπρος: Οδηγός παρέσυρε και μαχαίρωσε πεζούς - Τραυμάτισε και αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, που όμως τον συνέλαβε

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού οδηγείται σήμερα 28χρονος ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι τρία πρόσωπα, μετά από λογομαχία, κατά τη διάρκεια των εορτασμών της Τσικνοπέμπτης,  στο κέντρο της Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 21:00, ο 28χρονος οδηγούσε το όχημα του συνοδευόμενος από τη σύζυγο του και τα τρία ανήλικα παιδιά του, στην οδό Ανδρέα Θεμιστοκλέους στη Λεμεσό, όπου υπήρχε πλήθος κόσμου λόγω των εορτασμών του καρναβαλιού.

Επειδή δεν μπορούσε να προχωρήσει το όχημα του από το πλήθος του κόσμου που γλεντούσε, άρχισε να διαπληκτίζεται με ομάδα ατόμων και τότε οδήγησε το όχημα του προς το πλήθος με αποτέλεσμα να χτυπήσει ένα 23χρονο.

Στη συνέχεια βγήκε από το όχημα του και αφού μαχαίρωσε τρία πρόσωπα 23, 24 και 25 χρόνων.

Στη σκηνή βρισκόταν αστυφύλακας εκτός υπηρεσίας ο οποίος προσέτρεξε στη σκηνή, όπου ο 28χρονος τον χτύπησε και αυτόν με το όχημα του, ωστόσο κατάφερε να τον συλλάβει.

Όλοι οι τραυματίες, εκτός από έναν, επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι έφεραν διάφορα τραύματα και αφού τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήραν εξιτήριο. Ένας εκ των τραυματιών μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Πηγή: newsbeast.gr