Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:22 | 22/04/2016
Μπορεί η παραλαβή τους να έγινε  εδώ και μέρες, ωστόσο ακόμη δεν έχουν αρχίσει τις καταγγελίες τα νέα σούπερ περιπολικά που έχει στην διάθεση της πλέον η αστυνομία Κύπρου και τα οποία μόνο περνώντας από δίπλα σας θα είναι  θέση να εντοπίσουν διάφορες παρανομίες που αφορούν τον οδηγό ή το όχημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online τα νέα περιπολικά αρχίσουν τις βόλτες τους στους δρόμους της Ελεύθερης Κύπρου από την ερχόμενη Δευτέρα, καθώς οι προηγούμενες ημέρες αξιοποιήθηκαν για την εκπαίδευση των αστυνομικών που θα τα χειρίζονται.
  
Υπενθυμίζεται πως τα νέα δέκα περιπολικά έχουν εγκατεστημένο το κινητό σύστημα αναγνώρισης πινακίδων (M-ANPR System) το οποίο έχει την ικανότητα «διαβάζοντας» τις πινακίδες των αυτοκινήτων με τα οποία διασταυρώνεται στο δρόμο το περιπολικό, με την εξωτερική κάμερα που διαθέτει,  να δίνει στοιχεία στον φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή ο οποίος υπάρχει στο περιπολικό, αναφορικά με το εάν έχεις άδεια κυκλοφορίας, ασφάλεια, ΜΟΤ αλλά και πρόστιμα τα οποία εκκρεμούν απλήρωτα. Με τον τρόπο αυτό οι αστυνομικοί θα μπορούν να σε «τσιμπήσουν»  για την όποια παρανομία.
 
http://www.reporter.com.cy/
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis