Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:30 | 28/09/2017

Ξετυλίγεται σιγά σιγά έστω και μετά από 7 χρόνια το κουβάρι της μεγάλης κλοπής στο στρατόπεδο της Παλώδιας. 172 κιλά εκρηκτική ύλη είχε κάνει φτερά τότε από τις αποθήκες του στρατοπέδου, με τον Υπουργό Άμυνας Κώστα Παπακώστα να δηλώνει μετά από «αυτοψία» εκεί, ότι το μαχαίρι θα έμπαινε στο κόκκαλο.

[custom:google-ads]

Η χθεσινή σύλληψη του 44χρονου ΕΠΥ ο οποίος υπηρετεί στο στρατόπεδο της Παλώδιας φαίνεται πως ρίχνει φως και σε άλλες υποθέσεις εγκληματικών ενεργειών, όπως ο εμπρησμός αυτοκινήτου 57χρονης το περασμένο Σάββατο αλλά και ο εμπρησμός σε μπυραρία τον Οκτώβριο του 2016.

Σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία συνέλεξε η Αστυνομία ο εν λόγω φαίνεται πως είναι προμηθευτής εκρηκτικών υλών.
Τότε το 2010 είχε προκληθεί μεγάλος σάλος για την κλοπή εκρηκτικών υλών, ο ΥΠΑΜ δήλωνε, ότι το καθαρό βάρος της κλαπείσας εκρηκτικής ύλης είναι 172 κιλά.

Κληθείς τότε να σχολιάσει τα μέτρα ασφάλειας, ο ΥΠΑΜ αναγνώρισε ότι όπως διαπιστώθηκε, υπάρχουν δυστυχώς ελλείψεις σε ότι αφορά τα μέτρα ασφαλείας στα στρατόπεδα.

Τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού χθες σε συνεργασία με Πυροτεχνουργό, μέλη της ΜΜΑΔ και του Κλάδου Κυνών, διενήργησαν συντονισμένη επιχείρηση στην επαρχία Λεμεσού, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 44χρονος, δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Παράλληλα, εναντίον του 44χρονου, προέκυψε μαρτυρία ότι εμπλέκεται σε δεύτερη υπόθεση που αφορά έκρηξη βόμβας, που σημειώθηκε στις 16 Οκτωβρίου 2016, σε νυχτερινό κέντρο στη Λεμεσό.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Πηγή: sigmalive.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis