Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:39 | 29/06/2019

Η κοινή γνώμη της Κύπρου παρακολουθεί συγκλονισμένη τις τραγικές πτυχές της υπόθεσης που διαδραματίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Αγία Φύλα.

Ο 35χρονος Πέτρος Παπαντωνίου πυροβόλησε εξ επαφής με κυνηγετικό όπλο την 26χρονη πρώην σύντροφό του Σοφία Ζήνωνος και στη συνέχεια έθεσε και ο ίδιος τέρμα στη ζωή του.

Τραγικό στοιχείο της υπόθεσης αποτελεί το γεγονός πως η κοπέλα φέρεται να προσπάθησε να αποτρέψει τον 35χρονο από το να θέσει τέρμα στη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος επικοινώνησε με την 26χρονη Σοφία και της εξέφρασε την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει. Η κοπέλα έσπευσε να τον αποτρέψει, αφού ειδοποίησε τους γονείς του, αλλά δεν τον πρόλαβε… Ο 35χρονος έστρεψε πάνω της το όπλο και στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

[custom:google-ads]

Το τι προηγήθηκε μεταξύ τους, πριν από το τραγικό συμβάν, παραμένει άγνωστο. Στις πρώτες του δηλώσεις στη σκηνή, ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε πως «για λόγους που διερευνώνται, οι δύο νέοι φαίνεται ότι βρίσκονταν σε διάσταση και υπήρξε μεταξύ τους μία διαφωνία. Στη συνέχεια ο νεαρός την πυροβόλησε και μετά έθεσε τέρμα στη ζωή του». Η σκηνή έχει αποκλειστεί και οι έρευνες συνεχίζονται.

Η άτυχη Σοφία καταλείπει ένα 6χρονο παιδάκι, από προηγούμενη σχέση της. H Aστυνομία συνεχίζει να διερευνά την υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο dikaiologitika.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis