Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:29 | 01/05/2019

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Κύπρο καθώς νωρίτερα σήμερα εντοπίστηκε δεύτερο αντικείμενο το οποίο όπως μεταδίδει το sigmalive.com φέρεται να είναι βαλίτσα. Το αντικείμενο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια των ερευνών στην Κόκκινη Λίμνη και η ανάσυρσή του θα επιχειρηθεί αύριο Πέμπτη.

Όσον αφορά τις έρευνες στη λίμνη «Μεμί» στο Ξυλιάτο, αυτές ολοκληρώθηκαν χωρίς αποτέλεσμα.

Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη θα συνεχιστούν μέχρι και το Σάββατο (4/5) με τη χρήση της ρομποτικής κάμερας και ακολούθως θα αρχίσουν έρευνες με τη χρήση συστήματος σόναρ.

[custom:google-ads]

Στο μεταξύ όπως αναφέρει το philenews.com σε δηλώσεις του νωρίτερα στην ΑΔΕ Λεμεσού, ο Ανδρέας Αγγελίδης είπε πως οι έρευνες «από την πληροφόρηση που έχω πάρει, θα συνεχιστούν και αύριο, και βεβαίως η κατάσταση παρακολουθείται, λαμβάνοντας πάντα υπόψη το βαθμό επικινδυνότητας που υπάρχει, τις διάφορες δυσκολίες και σίγουρα τα θέματα ασφάλειας».

Στην Κόκκινη Λίμνη έχουν ήδη σηματοδοτηθεί δύο σημεία στα οποία ωστόσο δεν έγινε ακόμη επιχείρηση ανάσυρσης των αντικειμένων που εντοπίστηκαν μέσω ρομποτικής κάμερας, ελέω της σχεδόν μηδενικής ορατότητας που υπάρχει στη λίμνη.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis