Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:27 | 26/02/2020

Κώστας Βουτσάς, ο άνθρωπος με το πληθωρικό, μπριόζικο και φυσικό παίξιμο, μαζί με το αμίμητο υφολογικό του στυλ, κάνουν θραύση τόσο στον ελληνικό κινηματογράφο, όσο και στις γυναίκες.

Ενας άντρας γλεντζές που ρουφούσε τη ζωή και δεν άφηνε μέρα να πάει χαμένη, έφυγε μετά από νοσηλεία στα 88 του χρόνια. Αιώνιος έφηβος, ακόμα και μετά τα 80 του χρόνια, όταν συνόδευε την νεαρότερη γυναίκα του Αλίκη Κατσαβού και έφερε στον κόσμο ένα μωρό, σε μεγάλη ηλικία.

Ο Κώστας Βουτσάς ήταν με πολλές γυναίκες στη ζωή του, αλλά πάντα ταγμένος σε μία, σε αυτή με την οποί είχε σχέση εκείνη τη στιγμή. Ήταν εραστής. Φίλος, γι’ αυτό και είχε άριστες σχέσεις με τις πρώην του.

Η θυελλώδης σχέση του Βουτσά με τη Σπεράντζα Βρανά

Από τα πρώτα του βήματα στο θέατρο ο Κώστας Βουτσάς έγινε ζευγάρι με τη Σπεράντζα Βρανά. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 1959 κατά τη διάρκεια παράστασης στο Θέατρο Ακροπόλ, ενώ στη συνέχεια η φιλία εξελίχθηκε σε μία θυελλώδη σχέση.




«Η σχέση μας πέρασε πολλά στάδια. Μέχρι ξύλο έπεσε στον πρώτο μας μεγάλο καβγά. Όσο μου ήταν εντάξει ο Κώστας, του καθόμουν κι εγώ εντάξει. Μόλις έκανε ότι μου κουνιόταν, αμέσως τον κεράτωνα από αντίδραση» είχε αποκαλύψει μέσα από το βιβλίο της η Σπεράντζα Βρανά.

Τι κι αν όλοι ήθελαν τον Βουτσά ζευγάρι με τη Μάρθα Καραγιάννη

βουτσας

Τι και αν ο λαός της δεκαετίας του ‘60 τον ήθελε ζευγάρι με τη Μάρθα Καραγιάννη, που τους έβλεπε μαζί στο σινεμά; Ο Κώστας Βουτσάς ερωτεύτηκε παράφορα άλλη πρωταγωνίστρια, την Ερρικα Μπρόγιερ. «Αγάπησα πάρα πολύ τη Μάρθα Καραγιάννη και είπα ότι ήταν ένας έρωτας πάθους. Παντρεύτηκα τρεις φορές και δεν το μετάνιωσα. Τι άλλο να πω γι’ αυτό το κεφάλαιο. Είμαι ένας άνθρωπος που ελάχιστα έμεινα μόνος, χωρίς να έχω δίπλα μου τον έρωτα, τον ρομαντισμό» είχε πει σε συνέντευξή του.


κωστας βουτσας

Κώστας Βουτσάς, Ερρικα Μπρόγιερ και η κόρη τους

Ο Κώστας Βουτσάς υπήρξε σύζυγος της ηθοποιού και χορεύτριας Έρρικας Μπρόγερ, με την οποία απέκτησε μια κόρη, τη Σάντρα (1972).

Ο δεύτερος γάμος του Κώστα Βουτσά ήταν με τη Θεανώ Παπασπύρου, με την οποία απέκτησε την κόρη του τη Θεοδώρα (1977) και τη Νικολέτα (1979).

Τρίτη σύζυγος του Κώστα Βουτσά ήταν η Ευη Καραγιάννη, η οπία είχε από άλλο γάμο γιο τον Ανθιμο Ανανιάδη και έτσι ξεκίνησε και η σχέση του νεαρού ηθοποιού με τον Κώστα Βουτσά.


κωστας βοτσας
Αλινα Κατσαβού, Κώστας Βουτσας


Ο Κώστας Βουτσάς και η κατά 39 χρόνια μικρότερη Αλίκη

Το 2015, σε μεγάλη ηλικία είναι αλήθεια, αλλά ποτέ αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στη ζωή του, ο Κώστας Βουτσάς αποκάλυψε ότι παντρεύεται.

Τα φωτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στη νέα του σύζυγο Αλίκη Κατσαβού και λίγο καιρό αργότερα στο μωρό τους.

Ο Κώστας Βουτσάς έκανε σχέση με τη 39 χρόνια μικρότερή του ηθοποιό, Αλίκη Κατσαβού, «39; απλά ένας αριθμός έλεγε με το χαρακτηριστικό του γέλιο». Με την Αλίκη παντρεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2016 και στις 23 Ιουλίου του ίδιου έτους απέκτησαν ένα γιο, τον Φοίβο.

κωστας βουτσας

Πηγή: iefimerida.gr


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Βουτσάς


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis