Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:28 | 09/03/2020

Σκληρή απάντηση σε όσους τον επικρίνουν, ότι δήθεν προωθεί σκευάσματα για τον κορωνοϊό, έδωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος μιλώντας στον FOCUS FM. Απαντώντας σε ερωτήσεις ακροατών και του Στέφανου Δαμιανίδη, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, απέδωσε τις επιθέσεις στη ραγδαία άνοδο του κόμματος στις δημοσκοπήσεις, που προκαλεί την αντίδραση του "συστήματος".

"Συνωστίζονται" ενάντια στην Ελληνική Λύση, "ψάχνονται" από τη δουλειά μου, για να τρώσουν τα όσα λέμε στην πολιτική. Έχουν "λυσσάξει" οι Αθηναίοι του Κολωνακίου, επειδή είμαστε τρίτο κόμμα στο 6,1-7% και είμαστε κόμμα της περιφέρειας. Θέλουν να μας αφανίσουν και βγάζουν ανύπαρκτα θέματα", σημείωσε ο κ. Βελόπουλος.

"Το ότι βγαίνουν και ορμάνε, δείχνει, ότι πηγαίνουμε σωστά. Παίρνουν ένα απόσπασμα από την εκπομπή μου 1-2 λεπτών. Δε λέω κάτι, που δεν ισχύει", τόνισε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και πρόσθεσε, ότι "Όταν οι ολιγάρχες συσπειρώνονται εναντίον σου, σημαίνει, ότι σε φοβούνται".

"Η Ελληνική Λύση δεν έχει σχέση με τη διαπλοκή και κακή διάθεση να κάνουμε κακό στην πατρίδα", ξεκαθάρισε ο κ.Βελόπουλος.

Αναφερόμενος στο μεταναστευτικό, είπε, ότι "μας αντιγράφουν από τη ΝΔ, αλλά όχι σωστά" και πρόσθεσε, ότι "ο νόμος για ιθαγένεια είναι τραγικός, το είπα και στο Μητσοτάκη. Δικαιώθηκα, δεν μας ακούνε και κάνουν τραγικά λάθη, τον βοηθάει τον κ.Μητσοτάκη όλη αυτή η ιστορία, έχει το πάνω χέρι επικοινωνιακά", επεσήμανε και παραδέχθηκε, ότι η ΝΔ παρέλαβε μία χώρα υπό διάλυση σε επίπεδο αντιλαθρομεταναστευτικής πολιτικής, "ήταν ξέφραγο αμπέλι", είπε χαρακτηριστικά.

"Αντιλαμβάνομαι την αδυναμία ενός κόμματος να βάλει μία τάξη, όμως αν μας άκουγαν από τον Ιούλιο, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Στην κ.Καϊλή απάντησαν ευθαρσώς, ότι δόθηκαν 2,5 δις ευρώ σε ΜΚΟ επί ΣΥΡΙΖΑ, αυτό σημαίνει, ότι κάποιοι έκαναν μπίζνες", επεσήμανε. Για την κυβέρνηση, δήλωσε, ότι "ενώ εφαρμόζουν μέτρα, δεν πιστεύω, ότι τα πιστεύουν. Με το φράχτη για κοτέτσια και με τα κίνητρα για λαθρομετανάστες, που δε θα έπρεπε να υπάρχουν, δε γίνεται δουλειά. Εδώ έχουμε καθυστέρηση, που δημιουργεί προβλήματα. Να κόβεις τα επιδόματα και να τον κρατάς, σημαίνει, ότι θα αναγκαστεί να κλέψει, άρα θα πάμε σε εγκληματικότητα. Κόβεις τα επιδόματα και τους στέλνεις πίσω, αν τους κρατήσεις θα αρχίσουν να κόβουν τις σάρκες μας ή τις δικές τους μεταξύ τους", σημείωσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Πηγή:  thestival.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis