Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:00 | 10/10/2019

Ολομέτωπη επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση και τον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.

Αρχικά, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση για την υπόθεση Novartis, μετά την απόφαση της Βουλής για σύσταση προανακριτικής κατά του τέως αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλου. «Αυτοί που με θράσος έστηναν 10 κάλπες για να σπιλώσουν αντιπάλους δεν αντιλαμβάνονται ότι κάτι άλλαξε στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε αναλυτικά στα πεπραγμένα της κυβέρνησής του, αλλά και στα θετικά μέτρα που περιλαμβάνονται στον προϋπολογισμό του 2020, επισημαίνοντας πως δεν θα υπάρξει καμία νέα μείωση στις συντάξεις, καμία μείωση του αφορολόγητου ορίου και διαμηνύοντας πως η κυβέρνηση θα σεβαστεί πλήρως τις αποφάσεις του ΣτΕ, που έκριναν αντισυνταγματικές βασικές ρυθμίσεις του νόμου Κατρούγκαλου. Ακόμα, ανακοίνωσε ότι «το κονδύλι για το επίδομα θέρμανσης αυξάνεται κατά 10 εκατ. ευρώ και το επίδομα θα προ-καταβάλεται εγκαίρως και στο χέρι των δικαιούχων».

Επιπλέον, ο πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στο κρίσιμο ζήτημα του προσφυγικού/μεταναστευτικού, επαναλαμβάνοντας τα μέτρα που έχουν αποφασιστεί για τη διαχείρισή του, ενώ όπως είπε πρόκειται για ένα «ευρωπαϊκό θέμα».

Τέλος, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο ζήτημα της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού, αλλά και στις επικείμενες συναντήσεις του με τους πολιτικούς αρχηγούς, σημειώνοντας πως προσέρχεται στη συζήτηση «με τον όρο ότι δεν θα δεχτούμε η ψήφος τους να είναι β' κατηγορίας και να μην μετράει στην Επικράτεια».

«Για εμάς, η Βουλή δεν αποτελεί βραχίονα της κυβέρνησης»

«Πριν από 2,5 μήνες, στην πρώτη συνεδρίαση της ΚΟ, το κλίμα ήταν πανηγυρικό. Ταυτόχρονα, ήταν και ένα κλίμα ευθύνης, γιατί διέκρινα και το βάρος που έχει ο δικός σας ξεχωριστός ρόλος ως μελών της εθνικής αντιπροσωπείας»

«Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή θέλησε να δηλώσει τον σεβασμό της στη Βουλή. Σε μια κίνηση υψηλού συμβολισμού μεταφέραμε τις συνεδριάσεις του υπουργικού στο Μέγαρο Μαξίμου. Οι υπουργοί προσέρχονται σταθερά στον κοινοβουλευτικό στέλεχο»

«Απαίτησή μου να ανταποκρίνονται συστηματικά στο κοινοβουλευτικό τους έργο οι βουλευτές»

«Ο ίδιος φρόντισα να δίνω το παρών σε κρίσιμες συνεδριάσεις και ενεργοποίησα την Ώρα του Πρωθυπουργού. Θα ήμουν πολύ ανοιχτός η Ώρα του Πρωθυπουργού να γίνει και πιο διαδραστική, ενδεχομένως και με κλήρωση ερωτήσεων»

«Η κυβέρνηση οφείλει πάντα να λογοδοτεί στο κοινοβούλιο. Ταυτόχρονα έχει τον ρόλο να διαβουλεύεται, να σκέφτεται. Σε 3 μήνες έγιναν δεκτές 21 τροπολογίες και στον κοινοβουλευτικό διάλογο ενσωματώθηκαν δεκάδες προτάσεις άλλων κομμάτων, που δεν προβλέπονταν στις αρχικές ρυθμίσεις. Για εμάς η Βουλή δεν εντάσσεται στη λειτουργία της κυβέρνησης, την πλαισιώνει»\

«Δεν αντιλαμβάνονται ότι κάτι άλλαξε αυτοί που επιστράτευαν ψευδομάρτυρες

«Οι αντίπαλοί μας θα χρειαστούν πολύ καιρό να καταλάβουν γιατί η κυβέρνηση άφησε στη Βουλή την πρωτοβουλία για την υπόθεση Novartis»

«Η εικόνα των κενών κοινοβουλευτικών εδράνων δεν ήταν περιφρόνηση προς τους πολτικούς μας αντιπάλους, αλλά συνιστούσε έμπρακτη απόδειξη του σεβασμού μας στη διάκριση των εξουσιών. Οι υπουργοί ήταν στη Βουλή αλλά με την βουλευτική, όχι την υπουργική τους ιδιότητα, γι'αυτό κάθονταν στα βουλευτικά και όχι τα υπουργικά έδρανα»

«Εκείνοι που, ως κυβέρνηση χθες, προανήγγειλαν δήθεν πολιτικά σκάνδαλα, προαποφάσιζαν διώξεις και επιστράτευαν ψευδομάρτυρες, δεν αντιλαμβάνονται ότι κάτι άλλαξε στην Ελλάδα»

Και αυτοί που με θράσος έστηναν 10 κάλπες στη Βουλή για να σπιλώσουν αντιπάλους, δεν συνειδητοποιούν ότι τώρα υπάρχει μία κυβέρνηση που δεν παρεμβαίνει ούτε στα καθήκοντα του Κοινοβουλίου, ούτε της Δικαιοσύνης. Ελπίζω μόνο να το καταλάβουν τουλάχιστον μέσα σε αυτήν την τετραετία»

«Υλοποιούμε νωρίτερα τις προεκλογικές δεσμεύσεις»

«Στις πρώτες μέρες της κυβέρνησής μας έγιναν πολλά. Και σ’ αυτό το έργο, όλοι εσείς, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας υπήρξατε πρωταγωνιστές. Δεν είναι τυχαίο ότι το πρώτο μας νομοσχέδιο αφορούσε τη βελτίωση της ποιότητας της διακυβέρνησης και του κράτους. Τώρα το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται τακτικά θέτοντας τους στόχους μίας κυβέρνησης που λειτουργεί με χρονοδιαγράμματα. Αλλά με 30% λιγότερους Γενικούς Γραμματείς και λιγότερους μετακλητούς υπαλλήλους»

«Μειώσαμε αμέσως κατά 22% μεσοσταθμικά τον ΕΝΦΙΑ -νωρίτερα από όσο είχαμε υποσχεθεί- για να ανακουφίσουμε τα νοικοκυριά παντού στην Ελλάδα»

«Στο σχέδιο του Προϋπολογισμού, ο φορολογικός συντελεστής για τα χαμηλά εισοδήματα πέφτει από το 22% στο 9%. Στις επιχειρήσεις, από 28% στο 24%. Και στα μερίσματα, από 10% στο 5%. Αυτό σημαίνει ότι για παράδειγμα, ένας ελεύθερος επαγγελματίας ή αγρότης με εισόδημα 7.000 ευρώ, μέχρι σήμερα πλήρωνε φόρο 1.540 ευρώ το χρόνο. Ενώ τώρα, θα πληρώνει 630 ευρώ. Δηλαδή, θα έχει όφελος 910 ευρώ. Και αν προστεθεί και το κέρδος από την μείωση του ΕΝΦΙΑ, τότε το όφελός του ανεβαίνει στα 1.010 ευρώ! Να, λοιπόν, ποιος είναι με τους αδύναμους και ποιος είναι με τις ελίτ…»

 «Απαλλάξαμε τράπεζες, επιχειρήσεις και πολίτες από τη θηλειά των capital controls. Και για την τόνωση της οικοδομής και της αγοράς αναστέλλουμε για 3 χρόνια τον ΦΠΑ στις μεταβιβάσεις ακινήτων και παρέχουμε έκπτωση 40% στις δαπάνες για την αναβάθμιση κτιρίων»

«Δώσαμε ακόμα μια ευκαιρία σ’ όσους χρωστούν με το νέο, ευνοϊκό σύστημα των 120 δόσεων. Στο σύστημα ζήτησαν να ενταχθούν 1.154.708 οφειλέτες. Δηλαδή, ένας στους τρεις. Και έτσι θα ρυθμιστούν χρέη ύψους 11,6 δισ.»

Καταργήθηκε το άσυλο - Απασφαλίσαμε την ωρολογιακή βόμβα της ΔΕΗ

«Με καίριες νομοθετικές παρεμβάσεις εξαλείψαμε πολλές δυσλειτουργίες που κακοφόρμιζαν: Το άσυλο της βίας και της παρανομίας καταργήθηκε. Και η δημοκρατία επέστρεψε στα πανεπιστήμια»

«Δήμοι και περιφέρειες απελευθερώθηκαν από τα δεσμά της αδιέξοδης απλής αναλογικής»

«Άνοιξε ξανά η διαδικασία εξέτασης των υποψηφίων οδηγών»

«Καταργήθηκε το «φακέλωμα» των εργαζομένων, ώστε να διευκολύνονται οι προσλήψεις»

«Η Ελλάδα έπαψε να πληρώνει πρόστιμα, ψηφίζοντας, επιτέλους, τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»

«Απασφαλίσαμε την ωρολογιακή βόμβα της ΔΕΗ την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε στα όρια της κατάρρευσης, θέτοντας φιλόδοξους στόχους για την γρήγορη απολιγνιτοποίηση του ενεργειακού μίγματος της χώρας μέχρι το 2028»

«Αυτή είναι η δική μας «πράσινη» απάντηση σε όσους θυμήθηκαν όψιμα την οικολογία. Και που λένε πολλά λόγια περί «καθαρής» οικονομίας, αλλά εξακολουθούν να βρωμίζουν τις πόλεις με τις αφίσες τους»

«Μέχρι το τέλος του χρόνου το σχέδιο «ΗΡΑΚΛΗΣ» θα αντιμετωπίσει τον βραχνά των κόκκινων δανείων. Ώστε οι τράπεζες να μπορούν, πλέον, να χρηματοδοτούν την ανάπτυξη της οικονομίας χωρίς οι φορολογούμενοι να επιβαρυνθούν ούτε ένα ευρώ»

Πώς άλλαξε η καθημερινότητα των πολιτών

«Στο Μάτι, καθαρίστηκε σε χρόνο-ρεκόρ το οικόπεδο με τον τεράστιο όγκο καύσιμης ύλης που είχε συγκεντρωθεί μετά την περσινή φωτιά. Οι εγκαυματίες της τραγωδίας περιθάλπονται, πλέον, δωρεάν»

«Το 112 άρχισε να λειτουργεί. Και ήδη συγκροτήθηκε φορέας για ένα σύγχρονο και ασφαλές Μάτι, με τη συμμετοχή των κατοίκων του»

«Αυτό το καλοκαίρι με πολύ περισσότερες πυρκαγιές, χάρη στη νέα Πολιτική Προστασία, στην αυταπάρνηση των Πυροσβεστών μας και την ετοιμότητα δήμων και εθελοντών δεν θρηνήσαμε ούτε ένα θύμα. Και οι καμένες εκτάσεις ήταν λιγότερες από πέρυσι»

«Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αυξήθηκαν αμέσως τα λεωφορεία που εξυπηρετούν τους πολίτες και δρομολογείται η ανανέωση των στόλων τους»

«Η ταλαιπωρία όσων πάσχουν από βαριές ασθένειες γίνεται μικρότερη με την χορήγηση των αναγκαίων φαρμάκων από τα ίδια τα νοσοκομεία. Χωρίς να στέκονται, πιά, οι ίδιοι στις ουρές των φαρμακείων του ΕΟΠΥΥ για να τα εξασφαλίσουν»

«Η Αστυνομία είναι, πια, παρούσα στις γειτονιές. Και ξεκίνησαν οι επιχειρήσεις απελευθέρωσης κτιρίων που είχαν καταληφθεί. Η πλατεία των Εξαρχείων ξαναπαίρνει την όμορφη όψη της»

«Ο Δήμος Αθηναίων προχωρεί στον εξωραϊσμό της πόλης. Και, σταδιακά, τα άβατα υποχωρούν. Ακόμη και η Ηρώδου του Αττικού άνοιξε μόλις έφυγε κάποιος που έλεγε ότι δεν έχει κλούβες στο γραφείο του...»

«Είμαστε διπλά συνεπείς»

«Στον τομέα της Ασφάλισης αποδόθηκαν 66.000 αυξημένες συντάξεις χηρείας που είχαν σχεδόν καταργηθεί»

«Στον τομέα της Οικονομίας η χώρα βρίσκεται ήδη στις αγορές με επιτόκια χαμηλότερα από ποτέ, έτοιμη να αποπληρώσει και το δάνειο του ΔΝΤ»

«Στις Επενδύσεις, προχωρεί το «Ελληνικό» και το νέο σχέδιο της Cosco και του ΟΛΠ»

«Όλα αυτά εντάσσονται σε ένα σχέδιο διπλής συνέπειας: προς τους πολίτες, για όσα τους υποσχεθήκαμε. Αλλά και προς τους εταίρους και τις αγορές για την αξιοπιστία που ζητούσαν. Και αυτήν την κατακτήσαμε! Απόδειξη, ότι η χώρα δανείστηκε πρόσφατα με επιτόκιο μόλις 1,5% όταν τον Μάρτιο η προηγούμενη κυβέρνηση δανείστηκε με 3,9%. Και μάλιστα, τώρα, το διεθνές ενδιαφέρον ήταν οκταπλάσιο»

«Πριν λίγα λεπτά πληροφορήθηκα ότι η Ελληνική Δημοκρατία για πρώτη φορά στην ιστορία της εξέδωσε έντοκα γραμμάτια με αρνητικό επιτόκιο. Για να το πω λαϊκά μας πληρώνουν για να μας δανείζουν»

«Κυβερνάμε πάντα στο όνομα των πολιτών»

«Δεν είμαστε μία κυβέρνηση που αποφασίζει μέτρα στο όνομα… των μέτρων. Αλλά μία συνειδητή πολιτική δύναμη, που κυβερνά στο όνομα των πολιτών που την εξέλεξαν»

«Οφειλές άνω των 100 εκατομμυρίων ευρώ επεστράφησαν στους ελεύθερους επαγγελματίες»

«Στην Παιδεία προσλαμβάνονται 4.500 εκπαιδευτικοί ειδικής αγωγής»

«Στη Ναυτιλία αυξήθηκαν κατά 45% τα κονδύλια για τις άγονες γραμμές των νησιών μας»

«Στον τομέα της Ασφάλειας επελέγησαν και ήδη εκπαιδεύονται 1.500 νέοι ειδικοί φρουροί»

«Ευρωπαϊκό θέμα το μεταναστευτικό»

«Οι πολιτικές μας για τη διαχείρηση του μεταναστευτικού θα πάρουν αμέσως μορφή νομοσχεδίου εντός του μηνός με την απλοποίηση των διαδικασιών χορήγησης ασύλου. Με τον αυστηρότερο έλεγχο των συνόρων μας. Και με την οργανωμένη αποσυμφόρηση των ακριτικών νησιών μας»

«Προωθούμε το Μεταναστευτικό ως θέμα ευρωπαϊκό γιατί –ακριβώς- είναι θέμα της Ευρώπης»

Οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης μέχρι τα Χριστούγεννα

«Τώρα συζητείται το νομοσχέδιο για το 4ο Σιδηροδρομικό Πακέτο, που εναρμονίζει τη νομοθεσία μας με τις ευρωπαϊκές οδηγίες για άνοιγμα της αγοράς στην μεταφορά επιβατών και ενισχύει τη διασύνδεση και την ασφάλεια του δικτύου»

«Ο αντικαπνιστικός νόμος είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί σε συμμαχία με όλους τους πολίτες

«Υπό κατάθεση βρίσκεται το αναπτυξιακό νομοσχέδιο με τον εύγλωττο τίτλο «Επενδύω στην Ελλάδα». Οι ρυθμίσεις του υπερβαίνουν την γραφειοκρατία και απλοποιούν τις αδειοδοτήσεις στο επιχειρείν. Καθιερώνουν τον Ενιαίο Ψηφιακό Χάρτη -με τις χρήσεις γης, τις ιδιοκτησίες και κάθε στοιχείο που θέλει να ξέρει κάθε υποψήφιος επενδυτής. Θεσμοθετούν την Ελληνική Εταιρία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου ως βραχίονα της οικονομικής διπλωματίας.

Και ανοίγουν το δρόμο για τη μετάβαση στην 5η γενιά ασύρματων δικτύων -με τους τους όρους για την εγκατάσταση των κεραιών τους»

«Σε δημόσια διαβούλευση έχει τεθεί το σχέδιο νόμου για τη διαμεσολάβηση σε αστικές και εμπορικές υποθέσεις που θα μειώσει δραστικά τον φόρτο υποθέσεων που πνίγουν σήμερα τα δικαστήρια»

«Στο ίδιο στάδιο βρίσκεται και το νομοσχέδιο με μέτρα κατά της χειραγώγησης αθλητικών αγώνων και για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα»

Μέχρι τέλος Νοεμβρίου το νέο φορολογικό και το νέο ασφαλιστικό

«Εντός του Οκτωβρίου και έως αρχές Νοεμβρίου, θα ψηφιστούν οι τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, εξαλείφοντας την ατιμωρησία των προηγούμενων ρυθμίσεων»

«Και το νέο Φορολογικό, όπου θα περιλαμβάνονται όλες οι ελαφρύνσεις που ανακοίνωσα στην ΔΕΘ και στις αναφέρθηκα στην αρχή»

«Πριν ολοκληρωθεί το 2019, σειρά έχουν: Η Ψήφος στους Αποδήμους Έλληνες. Η αναμόρφωση του Συστήματος Υγείας. Το Εθνικό Σύστημα Πολιτικής Προστασίας. Η μεταρρύθμιση στα Πανεπιστήμια. Και το νέο Ασφαλιστικό που θα είναι συμβατό με τις αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας οι οποίες δικαίωσαν την κριτική μας στο έκτρωμα Κατρούγκαλου. Και το οποίο δεν θα μειώνει καμία σύνταξη Έλληνα!»

«Πρόσφατα άλλωστε αποκαλύφθηκε ότι όλες οι κεντρικές επιλογές της προηγούμενης κυβέρνησης ήταν... αντισυνταγματικές. Αυτό σημαίνει ότι ταυτόχρονα με την πορεία προς το αύριο, θα πρέπει να θεραπεύουμε και πληγές του χθες»

«Σύντομα, η χώρα μας θα έχει ένα αναθεωρημένο, πιο λειτουργικό Καταστατικό Χάρτη και η πολιτική τάξη ένα νέο, δίκαιο εκλογικό σύστημα. Η οικονομία θα αναπτύσσεται με ρυθμό άνω του 2,8% και η ανεργία θα μειωθεί τουλάχιστον κατά δύο μονάδες»

«Νέες επενδύσεις θεμελιώνονται και όλα τα μέτρα ανακούφισης των πιο αδύναμων γίνονται πράξη: Από τα επιδόματα και το χαμηλό αφορολόγητο έως το πριμ των 2.000 για κάθε νέο παιδί και την ενίσχυση για την θέρμανση. Φέτος θα δοθεί αυξημένη κατά 10 εκατομμύρια από πέρυσι και νωρίτερα από κάθε φορά»

Το επίδομα θέρμανσης

Αλλά και με μία ουσιαστική διαφορά. Αντί οι δικαιούχοι να πληρώνουν από την τσέπη τους και ύστερα να περιμένουν το επίδομα, αυτό θα τους καταβάλλεται εγκαίρως. Και στο χέρι τους!

Πρόκειται για μία ακόμη τολμηρή απόφαση της κυβέρνησης που λαμβάνεται πέρα από τις δεσμεύσεις της. Και που, βέβαια, σηματοδοτεί ποιος είναι πραγματικά με το μέρος των πολλών»

«Αυξάνονται οι σύμμαχοί μας στον κόσμο»

«Αυτή την εικόνα της νέας, αξιόπιστης, ασφαλούς και αισιόδοξης Ελλάδας συναντώ και στα πρόσωπα των ξένων συνομιλητών μου. Οι εταίροι και οι σύμμαχοί μας αυξάνονται παντού στον κόσμο. Και οι σχέσεις μας δυναμώνουν. Γι’ αυτό, άλλωστε, και δίνω τόση σημασία στην κινητοποίηση του Παγκόσμιου Ελληνισμού»

Η ψήφος των Ελλήνων του εξωτερικού

«Η ψήφος των εκτός συνόρων συμπολιτών μας δεν θα είναι μόνο αναγνώριση ενός δικαιώματός τους. Αλλά και ένας πρόσθετος δεσμός με την πατρίδα, που θα γιγαντώσει την δύναμη και την επιρροή της. Είναι μέτρο που προβλέπεται από το Σύνταγμά μας και εξασφαλίζει την ισότητα όλων των εγγεγραμμένων στους εκλογικούς καταλόγους Ελλήνων. Το Υπουργείο Εσωτερικών έχει εργαστεί σοβαρά για αυτό και εγώ προσωπικά άνοιξα, ήδη, το σχετικό διάλογο»

«Είναι χρέος όλων των πολιτικών δυνάμεων να ανταποκριθούν σε αυτήν μας την πρόσκληση. Που, τελικά, αφορά και μία εθνική πρόκληση»

«Δεν θέλω να βρεθούμε σε ένα ροζ συννεφάκι»

«Εσείς -και πρώτοι οι 62 νεοεκλεγμένοι της κοινοβουλευτικής ομάδας- καλείστε, τώρα, να γίνετε εμπροσθοφυλακή στη δημιουργική επίθεση της χώρας και της παράταξης»

«Σύνθημα μας είναι το τρίπτυχο: Αποφασιστικότητα-Συνέπεια- Αποτελεσματικότητα. Και οδηγός μας η Ρεαλιστική Αισιοδοξία. Είμαστε ρεαλιστές γιατί είμαστε αισιόδοξοι, και αισιόδοξοι γιατί είμαστε ρεαλιστές»

«Σας θέλω, λοιπόν, όλους ενεργά παρόντες σε κάθε κοινοβουλευτική δραστηριότητα: στην Ολομέλεια, στις επιτροπές, στο νομοπαρασκευαστικό έργο.

Και να λειτουργείτε ως ένα δυνατό ρεύμα με διπλή κατεύθυνση: Να κάνετε τους πολίτες, στις περιφέρειές σας, κοινωνούς του κυβερνητικού έργου. Αλλά και την κυβέρνηση, κοινωνό του προβληματισμού και των αιτημάτων των πολιτών»

Όλα αυτά, με δημόσιες παρεμβάσεις που θα διακρίνονται για το ήθος και την εγκυρότητά τους. Και που καθημερινά θα περιγράφουν -απλά και κατανοητά- όλες τις πτυχές της προσπάθειάς μας»

«Σας θέλω, λοιπόν, όλους ενεργά παρόντες σε κάθε κοινοβουλευτική δραστηριότητα: στην Ολομέλεια, στις επιτροπές, στο νομοπαρασκευαστικό έργο. Και να λειτουργείτε ως ένα δυνατό ρεύμα με διπλή κατεύθυνση: Να κάνετε τους πολίτες, στις περιφέρειές σας, κοινωνούς του κυβερνητικού έργου. Αλλά και την κυβέρνηση, κοινωνό του προβληματισμού και των αιτημάτων των πολιτών! Όλα αυτά, με δημόσιες παρεμβάσεις που θα διακρίνονται για το ήθος και την εγκυρότητά τους. Και που καθημερινά θα περιγράφουν -απλά και κατανοητά- όλες τις πτυχές της προσπάθειάς μας»

«Το τελευταίο που θέλω είναι να βρεθούμε σε ένα ροζ συννεφάκι που να λέει ότι λύθηκαν όλα τα προβλήματα. Μια καλή αρχή έχουμε κάνει, δεν λύθηκαν όλα τα προβλήματα»

«Προχωράμε, αλλά δεν ξεχνάμε. Κάθε ψέμα των αντιπάλων μας, λοιπόν, θα έχει την απάντησή του. Με το βλέμμα μας, ωστόσο, όχι πίσω. Αλλά πάντα μπροστά»

Πηγή: newpost.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis