Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:14 | 14/03/2019
Η Ε.Ο.ΠΑ.Λ.Σ. πιστή και ξεκάθαρη στον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την προσφορά στους συναδέλφους μας,  εγκαινιάζει μια καινούργια κατηγορία εκπτωτικών παροχών  για όλους τους εργαζομένους  που υπηρετούν στο Λιμενικό Σώμα  και στο ΥΝΑΝΠ.
 
Στην κατηγορία αυτή και σε συνεργασία με τα καλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία της Ελλάδας οι συνάδελφοι μας θα έχουν την δυνατότητα να κλείσουν οικονομικές εκδρομές – εξορμήσεις σε όλη την Ελλάδα, χωρίς κρυφές χρεώσεις και χωρίς μεσάζοντες, κατευθείαν από την πηγή.
 
Το όλο εγχείρημα, όπως και όλες οι δράσεις της ομάδας μας, απευθύνεται στα στελέχη του Λ.Σ. και στις οικογένειές τους, σε όλους τους  αποστράτους συναδέλφους μας αλλά και στο μόνιμο πολιτικό προσωπικό του ΥΝΑΝΠ.
 
Ετοιμαστείτε λοιπόν, οργανώστε την παρέα σας και…. φύγαμε!!!
 
Δημιουργούμε μαζί σας στιγμές ξενοιασιάς και διασκέδασης που τόσο έχουμε ανάγκη με τους εξοντωτικούς ρυθμούς που ζούμε. Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης  και μοιραζόμαστε αναμνήσεις και εμπειρίες.
 
Για να γιορτάσουμε τα εγκαίνια  μαζί σας, καταφέραμε και σε συνεργασία με το γνωστό σε όλους THE RANCH (https://ranch.gr/el)  να κληρώσουμε  ένα Σαββατοκύριακο για μια οικογένεια  με πλήρη διατροφή στις απίστευτες εγκαταστάσεις του THE RANCH στο Σοφικό Κορινθίας.
 
Για να πάρετε και εσείς μέρος στον διαγωνισμό πρέπει:
 
 
  1.  Να είσαστε εν ενεργεία στέλεχος του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου και αν υπηρετείτε.
  2.  Να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα κλήρωσης  που ακολουθεί.
  3.  Να κάνετε κοινοποίηση του συνδέσμου της κλήρωσης, σε  συναδέλφους μας στο Facebook,  στο viber ή και στο Instagram.
 
Η κλήρωση της εκδρομής για τον τυχερό συνάδελφο θα γίνει  στις 29 Μαρτίου του 2019 με την χρήση ηλεκτρονικής onlineκληρωτίδας. 
 
Η Ε.Ο.ΠΑ.Λ.Σ. έχει σκοπό να γίνονται κληρώσεις ταξιδιών, ανά  τακτά χρονικά διαστήματα, για όλους τους δικαιούχους των παροχών της. (Σε πρώτη φάση μόνο για τους εν ενεργεία για λόγους διασφάλισης της διαδικασίας.)
 
Επίσης,  σας ενημερώνουμε πως για φέτος το καλοκαίρι η Ε.Ο.ΠΑ.Λ.Σ., βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία, με μεγάλες κατασκηνώσεις, όπως το THE RANCH, για να μπορέσουν όλοι οι συνάδελφοι να έχουν εκπτώσεις και διευκολύνσεις.
 
Και τα καλύτερα….έρχονται!!!
 
24

 

25
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis