Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:59 | 26/03/2019

Με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής απαντά σε χθεσινή ανάρτηση - ανακοίνωση των ΕΝΑ, ΔΕΚΑ και ΜΠΡΟΣΤΑ:

Μεγάλα ερωτηματικά προκάλεσε η χθεσινή κοινή ανάρτηση - ανακοίνωση των ΕΝΑ, ΔΕΚΑ και ΜΠΡΟΣΤΑ για τις επικείμενες εκλογές της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής. Οι ολίγοι συγκεκριμένοι, αφού έλαμψαν διά της απουσίας τους επί τρία (3) χρόνια, εγείρουν οψιγενώς δήθεν θέματα δημοκρατικής νομιμότητας και διαφάνειας. Τολμούν μάλιστα να "δανειστούν" φράση του Γέρου της Δημοκρατίας περί "νομιμότητας και ταραχών" αγνοώντας βεβαίως πως η Ιστορία καταγράφει ως φάρσα και φαιδρότητα ότι συνήθως επαναλαμβάνεται με κακόγουστο τρόπο.

[custom:google-ads]

Όσον αφορά τις αιτιάσεις επί της ουσίας, ακόμη και οι πιο κακόπιστοι γνωρίζουν ότι όλα αυτά απέχουν εντελώς από την πραγματικότητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι επί τρία (3) χρόνια το επταμελές (7) Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής συνεδρίαζε μόνιμα με έξι (6) Μελη και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Κατά τα λοιπά, έγιναν όλα σύννομα και απολύτως σύμφωνα με το καταστατικό, ιδίως σε ότι αφορά τη δημοσιότητα της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης, το διορισμό Δικαστικού Αντιπροσώπου, την απαρτία της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης, την κατάθεση υποψηφιοτήτων κ.τ.λ.

Με δεδομένο ότι η θητεία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου έληγε στις 25 Μαΐου 2019 και μεσολαβούσε, το Πάσχα, οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές, οι Ευρωεκλογές και ενδεχομένως οι Βουλευτικές Εκλογές μπορεί κάποιος να ισχυρίζεται με σοβαρότητα ότι αιφνιδιάστηκε και ότι υφίσταται θέμα νομιμότητας στη διαχείριση των σχετικών θεμάτων; Είναι επίσης δυνατόν να εγείρονται θέματα διαφάνειας, όταν η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Βορειοανατολικής Αττικής και συμμετείχαν εκατοντάδες Συνάδελφοι;

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλους τους Συναδέλφους - Μέλη της Ένωσης να προσέλθουν μαζικά και ενωτικά στις κάλπες στις 15, 16, 17, 18 και 19 Απριλίου 2019, να δυναμώσουν την ισχύ της Ένωσης και φυσικά να εκλέξουν όποιες και όποιους επιθυμούν.

Οι καιροί δεν είναι κατάλληλοι για εσωστρέφεια και οι ελάχιστοι που το επιχειρούν πρέπει, κάνοντας δημιουργική αυτοκριτική, να ενισχύσουν τον αγώνα όσων εκλεγούν

   Η Δημοκρατία απαιτεί σ υ μ μ ε τ ο χ ή διαφορετικά η δύναμή της περιορίζεται...

Πηγή: easybaa.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis