Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:24 | 26/11/2015

Μοτοσικλέτα δεν μπορούσαν να οδηγήσουν λόγω της ηλικίας τους δυο πιτσιρικάδες που άρπαζαν τσάντες και κινητά στην πόλη της Λάρισας, αλλά έκαναν τη «δουλειά» τους με ποδήλατα και με τα χαρακτηριστικά τους καλυμμένα με…  επαγγελματικό τρόπο!

Οι δύο ανήλικοι Αλβανοί ηλικίας 16 και 14 χρόνων εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς χάρη στις περιγραφές που έδωσε μια 71χρονη γυναίκα, από την οποία άρπαξαν την τσάντα που είχε μέσα ρούχα, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα. Όπως αποδείχθηκε όταν συνελήφθησαν, είχαν αποπειραθεί να αρπάξουν τις τσάντες ακόμη δύο γυναικών και το κινητό ενός 48χρονου!

Μάλιστα, το ένα ποδήλατο στο οποίο επέβαινε ο 16χρονος είχε κλαπεί λίγες ώρες πριν από τις αρπαγές και, αμέσως μετά, ο ανήλικος το εγκατέλειψε σε ένα σημείο όπου βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Οι πιτσιρικάδες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που τους άσκησε δίωξη για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα κατά συναυτουργία και στους γονείς του για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis