Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:14 | 30/10/2017

Οι τροχονόμοι του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων έκαναν έναν τυχαίο έλεγχο στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας και διαπίστωσαν ότι ένας οδηγός αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης για ληστεία.

Αμέσως πέρασαν χειροπέδες στον 30χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου είχε εκδώσει το ένταλμα ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Αθηνών και τον παρέδωσαν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι τον προσήγαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και εκείνος έδωσε εντολή για τη μεταγωγή του στην Αθήνα.

[custom:google-ads]

Αλλά και οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν έναν φυγόποινο Έλληνα στη Λάρισα. Πρόκειται για έναν 31χρονο στον οποίο έκαναν έλεγχο στοιχείων και διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράβαση του νόμου περί όπλων. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας στον οποίο οδηγήθηκε ο νεαρός, έδωσε εντολή να μεταχθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή φυλάκισης δύο ετών και έξι μηνών που του είχε επιβληθεί.

Πάλι στη Λάρισα, οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης αυτή τη φορά, πέρασαν χειροπέδες σε έναν 27χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Εύβοιας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis