Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:29 | 03/05/2020

Στη σύλληψη 26χρονου προχώρησε η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό στην κατοχή του, φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 440 γραμμαρίων και ρητίνης κάνναβης, βάρους 110 γραμμαρίων. Ο 26χρονος συνελήφθηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, χθες το βράδυ, στην Λάρνακα.

[custom:google-ads]

Συγκεκριμένα, μετά από πληροφορία και εξετάσεις που έγιναν, λίγο πριν τις 7.00 το βράδυ του Σαββάτου, τα μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο, αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος σε σημείο παρά τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού Λάρνακας. Της ανακοπής του οχήματος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προηγήθηκε σύγκρουση του οχήματος που οδηγούσε ο 26χρονος, με δύο υπηρεσιακά αυτοκίνητα της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά μέλος της Αστυνομίας.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητο του 26χρονου, εντός του οποίου, εντοπίστηκαν στο πάτωμα, μπροστά από τη θέση συνοδηγού, 15 συσκευασίες φυτικής ύλης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 440 γραμμαρίων και ακόμη 110 γραμμάρια συμπαγούς ουσίας ρητίνης κάνναβης, μέσα σε νάιλον σακούλι.

Ο 26χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών, ενώ στη συνέχεια ερευνήθηκε και η κατοικία του, όπου ανευρέθηκαν 43 αμπούλες του 1ml, αναβολικών ουσιών.

Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης υπόθεσης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, κατοχής ναρκωτικών, προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο, κατοχής απαγορευμένης ουσίας και κυκλοφορίας φαρμακευτικού προϊόντος χωρίς άδεια από την αρμόδια Αρχή.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην Λάρνακα, ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τροχαία σύγκρουση μεταξύ των τριών οχημάτων.  

www.offsite.com.cy

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis