Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:44 | 18/06/2017

Για λογαριασμό ενός 28χρονου αλλοδαπού που κατοικεί μόνιμα στη Μυτιλήνη είχε παραλάβει στην Αθήνα μεγάλη ποσότητα χασίς ένας 48χρονος Έλληνας και την μετέφερε με το πλοίο στο νησί. Μόλις αποβιβάστηκε, όμως, τον περίμεναν άνδρες της Ασφάλειας του Λιμενικού.
 
Κατά την έρευνα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρέθηκε το σακ βουαγιάζ μέσα στο οποίο είχε βάλει τέσσερις συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους τριών κιλών και 994,20 γραμμαρίων. Ο 48χρονος συνελήφθη και στην προανάκριση αποκάλυψε την ταυτότητα του που ήταν ο τελικός παραλήπτης του φορτίου.
 
Ο 28χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,40 εκατοστών, ενώ βρέθηκαν ακόμη ένας μεταλλικός τρίφτης, σπόροι κάνναβης και μία συσκευασία με υπολείμματα χασίς. Μαζί με όλα τα ευρήματα, κατασχέθηκαν τα Ι.Χ. αυτοκίνητα και τέσσερα κινητά των δραστών που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης, αλλά και 3.235 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση ναρκωτικών.
 
Τρεις Έλληνες, δύο 35χρονοι και ένας 39χρονος, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στον Τύρναβο, όταν υποβλήθηκαν σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι είχαν μαζί τους 210 ναρκωτικά χωρίς ιατρική συνταγή. Τα χάπια κατασχέθηκαν και οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis