Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:29 | 05/12/2016

Για δεύτερη φορά θύμα ληστείας έπεσε η μητέρα του προφυλακισμένου μπον βιβέρ για την εμπλοκή του στη «Μαφία των Ρομά». Στις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής, τρεις άγνωστοι εισέβαλλαν στο σπίτι της στην οδό Ναυσικάς στη Βούλα.

Ένας από τους δράστες χτύπησε την 70χρονη γυναίκα προκειμένου να του αποκαλύψει που είχε χρήματα. Στη συνέχεια οι δράστες απέσπασαν περίπου 4.500 ευρώ και διέφυγαν ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο 40χρονος γιος της βρίσκεται έγκλειστος στις φυλακές μετά την απολογία του στον ανακριτή, για την εμπλοκή του στην εγκληματική οργάνωση των «Κορλεόνε Ρομά».

Η 70χρονη γυναίκα είχε βρεθεί αντιμέτωπη με ληστείες και τον Φεβρουάριο του 2014, όταν επέστρεφε σπίτι της με την οικιακή βοηθό από το Αεροδρόμιο των Σπάτων. Θα ταξίδευαν στην Ιταλία αλλά, έχασαν την πτήση, κι επέστρεψαν στο σπίτι της Βούλας.

Εκεί βρέθηκαν αντιμέτωποι με κουκουλοφόρους που είχαν εισβάλει στο σπίτι. Και τότε οι δράστες είχαν χτυπήσει τις δύο γυναίκες και τις είχαν δέσει χειροπόδαρα. Είχαν παραμείνει δεμένες για αρκετές ώρες όταν ο γιος της επέστρεψε σπίτι και βρήκε την μητέρα του αιμόφυρτη. Σύμφωνα με την καταγγελία τους οι δράστες είχαν αρπάξει 400.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας περίπου 1.000.000 ευρώ.

 

www.thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis