Λήστεψαν κοσμηματοπωλείο, φίμωσαν τον ιδιοκτήτη αλλά έπεσαν πάνω ... σε αστυνομικό

ΔΥΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ
Λήστεψαν κοσμηματοπωλείο, φίμωσαν τον ιδιοκτήτη αλλά έπεσαν πάνω ... σε αστυνομικό

Άγρια ληστεία με το … καλημέρα σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Υψηλάντου ανάμεσα στις οδούς Φιλοποίμενος και Γούναρη στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr δύο άνδρες μπήκαν μέσα στο κοσμηματοπωλείο, ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και τον φίμωσαν.

Στην συνέχεια ο ένας δράστης κρατούσε  τον ιδιοκτήτη και ο άλλος αφαιρούσε αντικείμενα από το κατάστημα.

Ωστόσο για «κακή» τους τύχη, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, βγαίνοντας από το κοσμηματοπωλείο έπεσαν πάνω σε αστυνομικό που περνούσε από το σημείο, ο οποίος τους αντελήφθη και κατάφερε να συλλάβει τον ένα δράστη.

Η εμπειρία του τον βοήθησε έτσι ώστε να καταφέρει άμεσα να ακινητοποιήσει τον έναν από τους δύο δράστες που λίγα λεπτά νωρίτερα είχαν δέσει και φιμώσει τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου.

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και σήμανε συναγερμός. Ο αστυνομικός κατάφερε να αποσπάσει πληροφορία ότι ο συνεργός του που στο μεταξύ είχε τραπεί σε φυγή, θα κατευθυνόταν μάλλον προς το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας προκειμένου να αναχωρήσει με λεωφορείο της γραμμής για την Αθήνα. Δεν πέρασαν παρά μόνο λίγα λεπτά και ο σταθμός του Υπεραστικού ΚΤΕΛ είχε περικυκλωθεί από αστυνομικούς. Την τελευταία στιγμή οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. αντιλήφθηκαν ότι ο δράστης είχε ήδη επιβιβαστεί σε λεωφορείο, όπου και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news,  ο πρώτος Αλβανός ληστής έμενε σε σπίτι λίγα μέτρα πιο μακριά από το σημείο της ληστείας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Βότση. Ο συνεργός του που συνελήφθη στο ΚΤΕΛ, δεν είχε κλειδιά να επιστρέψει στο σπίτι και προτίμησε να φύγει αμέσως για την Αθήνα. Ο τελευταίος είχε πρόσφατα αποφυλακιστεί αφού έκτιε ποινή για ανάλογες πράξεις.

ΝΙΚΟΣ ΑΝ. ΣΥΦΑΝΤΟΣ

tempo24.news