Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:30 | 14/01/2017
Σε συνολικά εννέα συλλήψεις, για διάφορα αδικήμερα, προχώρησαν κατά το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών της ΓΑΔΘ.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν:
 
- ένα άτομο για απόπειρα ληστείας. Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες χθες (13-01-2017), πλήρωμα περιπολικού της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, εντόπισε και συνέλαβε 37χρονο ομογενή, ο οποίος με απειλή αιχμηρού αντικειμένου, προσπάθησε να αφαιρέσει ηλεκτρονική συσκευή από αυτοκίνητο νεαρής γυναίκας. Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας προέκυψε ότι, ο συλληφθείς νωρίτερα την ίδια ημέρα προσπάθησε να διαρρήξει επιπλέον πέντε (5) αυτοκίνητα, ενώ σε προγενέστερο χρόνο, διέρρηξε δέκα (10) οχήματα, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα έγγραφα και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών.
 
- ένα άτομο για περίπτωση ληστείας. Αναλυτικότερα, απογευματινές ώρες χθες, στην περιοχή κέντρου πόλης, 25χρονος αλλοδαπός, με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε κινητό τηλέφωνο από διερχόμενη γυναίκα, η οποία έπεσε στο έδαφος και τραυματίστηκε επιφανειακά. Το περιστατικό αντιλήφθηκε αστυνομικός της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης που βρισκόταν εκτός διατεταγμένης Υπηρεσίας, ο οποίος αφού ακινητοποίησε τον δράστη, τον συνέλαβε. Το κινητό αποδόθηκε στην παθούσα.
 
- τέσσερα άτομα για περιπτώσεις κλοπών.
 
- ένα άτομο για εκκρεμείς αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης (2) ετών, για πλαστογραφία.
 
- ένα άτομο για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων. Πρόκειται για 37χρονο ημεδαπό, ο οποίος κατείχε μικρόδεμα κάνναβης συνολικού βάρους (41,1) γραμμαρίων και δύο (2) ναρκωτικά δισκία.
 
- ένα άτομο για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα. Κατασχέθηκαν πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.
 
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis