Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:04 | 19/04/2019

"Ο αξιωματικός Patrick Ray του Αστυνομικού Τμήματος Rowlett στο βόρειο Τέξας έσωσε τη ζωή της μικρής Bexley Norvell πριν από δύο χρόνια περίπου, όταν αυτή πήγε να πνιγεί από μια δεκάρα.

[custom:google-ads]

Εκείνη την τρομακτική ημέρα, ο πατέρας της Bexley κάλεσε το 911 όταν η μητέρα της η Tammy ανακάλυψε με φρίκη ότι τα χείλη της Bexley ήταν μπλε και το σώμα της άτονο.

 

Credit: Chelle Cates Photography

Ο αστυνόμος Ray απάντησε στην κλήση ενώ ήταν σε μεσημεριανό διάλειμμα. Η Tammy είπε ότι ο αξιωματικός αντέδρασε πολύ γρήγορα, αρπάζοντας το μωρό και βάζοντας το δάχτυλό του για να βγάλει τη δεκάρα που είχε κολλήσει στην αναπνευστική οδό της μικρής.

"Αυτό συνέβη όταν ακούσαμε τον πιο όμορφο ήχο ουρλιαχτού, βήχα και κλάματος", δήλωσε ο Tammy.

Το περιστατικό δημιούργησε άρρηκτο δεσμό μεταξύ των Norvells και της οικογένειας του Ρέι. Τώρα, έρχονται σε επαφή τακτικά, επισκέπτονται ο ένας τον άλλον στις αργίες και τις γιορτές γενεθλίων.

 

 

Credit: Chelle Coates Photography

«Νιώθω ότι δεν έχω λόγια, ακόμα και μετά από τόσο καιρό», δήλωσε η Tammy. «Έχω σε μεγάλη εκτίμηση όλους τους αστυνομικούς, αλλά δεν υπάρχει τρόπος για να ξεπληρώσω τον Ray. Θέλω να έχω στο μυαλό μου αυτή την εικόνα, ότι έχουν μια θετική πλευρά οι αστυνομικοί. Αν μπορούσαμε να αλλάξουμε την εικόνα των ανθρώπων για τους αστυνομικούς, τότε ο κόσμος μόνο προς το καλύτερο θα μπορούσε να πάει".

Ο Ray είπε ότι δεν θα μπορούσε να παραβλέψει το πάρτυ τσάι με την Brexley.

«Ήταν κάτι που απλά δεν μπορούσα να απορρίψω γιατί ήξερα ότι επρόκειτο για κάτι πραγματικά ξεχωριστό για τη Bexley και τη μαμά της", είπε στο ABC News. "Έχω δύο αγόρια, οπότε δεν κάνω ποτέ τα πράγματα που μπορείς να κανεις με ένα μικρό κορίτσι. Είναι πολύ γλυκιά. Είναι η καλύτερη φίλη μου."

Η Tammy προσέλαβε το φωτογράφο Chelle Cates για να αποθανατίσει την ειδική περίσταση. Μπορείτε να δείτε περισσότερα στη σελίδα της στο Facebook."

 

Με πληροφορίες από το insider.foxnews.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis