Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:19 | 30/12/2018

Έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από κλιμάκια της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Τροφίμων, με τη συνδρομή του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παραεμπορίου, σε επιχειρήσεις εμπορίας ολοθουρίων, νωπών και κατεψυγμένων ψαριών.

Σε επιχείρηση σε περιοχή της Αττικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (1.520) κιλά ολοθουρίων και 900 κιλά σουπιές-καραβίδες-γαρίδες κατεψυγμένες, τα οποία δεν είχαν λάβει τον απαιτούμενο κωδικό έγκρισης από τον ΕΦΕΤ για επεξεργασία και αποθήκευση αλιευμάτων.

[custom:google-ads]

Σε επιχείρηση σε περιοχή της Θεσσαλίας, βρέθηκαν (900) κιλά αποξηραμένων και 1.000- κιλά νωπών ολοθουρίων, τα οποία οδηγούνται για άμεση καταστροφή, ως μη ασφαλή καθώς αποτελούν προϊόντα παραγωγής σε εγκατάσταση χωρίς κτηνιατρικό κωδικό έγκρισης και αλίευσης.

Στην παραπάνω επιχείρηση διαπιστώθηκε ακόμα να απασχολείται εργαζόμενος πέρα από το προβλεπόμενο ωράριο εργασίας καθώς και εργαζόμενος ο οποίος δεν ήταν καταχωρημένος στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis