Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:15 | 02/09/2019

Συνελήφθησαν στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου δύο αλλοδαποί (56 και 37 ετών) κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, το μεσημέρι της 31ης Αυγούστου, εντοπίστηκε ο 37χρονος κατά τον χρόνο που προμήθευε με ποσότητα κοκαΐνης τον 56χρονο και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα δύο άτομα βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης και το χρηματικό ποσό των 210 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και δύο κινητά τηλέφωνα.

Στη συνέχεια από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ακολούθησε έρευνα στην οικία και σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 37χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 103,9 γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 1.470 ευρώ ως προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες και ζυγαριά ακριβείας.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μια δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του 37χρονου ως μέσα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα νύχτα επεισοδίων στα Εξάρχεια με ρίψεις μολότοφ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis