Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:58 | 07/03/2017

Ο φορητός πομποδέκτης που είχε μαζί του και ήταν συντονισμένος στις ραδιοσυχνότητες στις οποίες εκπέμπουν οι ασύρματοι της ΕΛ.ΑΣ., δεν έσωσε έναν 51χρονο Έλληνα λαθρέμπορο τσιγάρων που συνέχισε την πορεία του καθώς δεν άκουσε κάτι για μπλόκο στην εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων!

Όταν έφτασε με το αυτοκίνητό του στο ύψος του Πολυκάστρου, αντίκρισε έκπληκτος αστυνομικούς της Ασφάλειας του τοπικού τμήματος να του κάνουν σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Έτσι, δεν άργησε να βρεθεί με χειροπέδες, καθώς στο όχημα τα οποίο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς λαθραίων προϊόντων υπήρχαν 750 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 51χρονου, βρέθηκαν άλλα 373 πακέτα λαθραίων τσιγάρων μαζί με ένα μαχαίρι μήκους 0,27 εκατοστών και τρία φυσίγγια. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, λαθρεμπορία και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ τα λαθραία πακέτα εστάλησαν στο Τελωνείο Κιλκίς για τον υπολογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Λαθρέμπορος τσιγάρων παρακολουθούσε την αστυνομία

protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis