Λαμία: Ο 15χρονος κλέφτης «ξαναχτύπησε»... αλλά δεν χάρηκε για πολύ

Λαμία: Ο 15χρονος κλέφτης «ξαναχτύπησε»... αλλά δεν χάρηκε για πολύ

Πριν από μερικές ημέρες είχε απασχολήσει την επικαιρότητα με την κλοπή – ληστεία που είχε διαπράξει σε βάρος 39χρονου στην πλατεία Λαού.

Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, νωρίς το πρωί «ξαναχτύπησε». προκαλώντας φθορές σε φωτιζόμενες πινακίδες πρατηρίου υγρών καυσίμων και στη συνέχεια παραβίασε ένα εξωτερικό ψυγείο μίνι μάρκετ, κλέβοντας σοκολάτες και αναψυκτικά.

Ο λόγος για τον 15χρονο Ρομά που πριν μερικές ημέρες είχε κλέψει μαζί με τον 13χρονο αδερφό του και έναν 20χρονο, το κινητό 39χρονου και στη συνέχεια τον είχαν ληστέψει αφού είχαν κάνει συμφωνία να του το επιστρέψουν με χρηματικό αντάλλαγμα.

Πάντως όπως και στην πρώτη περίπτωση, έτσι και σε αυτή, ο 15χρονος δε χάρηκε πολύ τη λεία του, καθώς αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας που περιπολούσαν στην περιοχή, κατάφεραν γρήγορα να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Στην κατοχή του βρέθηκαν, μάλιστα, και κατασχέθηκαν τα προϊόντα, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.

Ο 15χρονος τυγχάνει τα ευεργετήματα του νόμου περί ανηλίκων και στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας θα φτάσει μόνο η δικογραφία που σχηματίσθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας για διάπραξη κλοπής και φθορά ξένης περιουσίας.

Έτσι, μέχρι την επόμενη κλοπή ή ληστεία, θα γυρίζει και πάλι ελεύθερος.

Πηγή: Lamiareport