Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:14 | 20/10/2017

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (20-10-2017) με μέριμνα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, η εκδήλωση για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Το πρωί τελέστηκε επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στη συνοικία της Νεάπολης Λάρισας, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιγνάτιος.

Αναγνώσθηκε, επίσης, η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα.

[custom:google-ads]

Στη συνέχεια, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Υποστράτηγος Δημήτριος Κοτσιάφτης και ο Διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας Ταξίαρχος Γεώργιος Αγάκος υποδέχθηκαν τους προσκεκλημένους στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, όπου έλαβε χώρα μικρή δεξίωση.

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βασίλειος Κόκκαλης, οι Βουλευτές Λάρισας Νικόλαος Παπαδόπουλος και Κωνσταντίνος Μπαργιώτας, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας Γεώργιος Λαδόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Περιφέρειας Θεσσαλίας Χρήστος Καλομπάτσιος, η Πρόεδρος Εφετών Λάρισας Χρυσούλα Χαλιαμούρδα, η Εισαγγελέας Εφετών Λάρισας Σοφία Αποστολάκη, ο Δήμαρχος Λάρισας Απόστολος Καλογιάννης, ο Δήμαρχος Ελασσόνας Νικόλαος Ευαγγέλου, ο Υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς Υποστράτηγος Πέτρος Δεμέστιχας, ο Επιτελάρχης του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας Υποπτέραρχος (Ι) Κωνσταντίνος Γιάνναρος, εκπρόσωπος της 110 Πτέρυγας Μάχης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας Πύραρχος Ιωάννης Ράπτης, ο Διοικητής της 8ης Ε.Μ.Α.Κ. Αντιπύραρχος Λάμπρος Κίτσιος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλίας Αγάπιος Χαρακόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Αποστράτων Χωροφυλακής και Ελληνικής Αστυνομίας Νομού Λάρισας Θεόδωρος Χρυσόμαλλος, ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τοπικής Διοίκησης Νομού Λάρισας Αχιλλέας Καλαμπούκας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας, ο Πρόεδρος της Ισραηλίτικης Κοινότητας Μώρις Μαγρίζος, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, καθώς και μεγάλος αριθμός εν ενεργεία και απόστρατων αστυνομικών.

Επιπλέον, ανάλογες εορταστικές εκδηλώσεις έλαβαν χώρα στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Μαγνησίας, Καρδίτσας και Τρικάλων.

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis