Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:42 | 02/10/2016
Η παρατηρητικότητα και η επιμονή πολίτη οδήγησαν στον εντοπισμό κλοπιμαίας μοτοσικλέτας και στη σύλληψη 35χρονου κάτοικου Λεμεσού.
 
Συγκεκριμένα, γύρω στις 12.30π.μ. σήμερα, ενώ 40χρονος κάτοικος Λεμεσού, οδηγούσε το αυτοκίνητό του, σε δρόμο στη Λεμεσό, αντιλήφθηκε να τον προσπερνά μία μοτοσικλέτα, την οποία αναγνώρισε ως την μοτοσικλέτα που είχε κλαπεί, από την εταιρεία όπου εργάζεται, τον περασμένο μήνα.

Ο 40χρονος, ακολούθησε την μοτοσικλέτα. Ο οδηγός της, σε κάποια στιγμή έχασε τον έλεγχό της, έπεσε στο έδαφος και στη συνέχεια, προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας. Ανακόπηκε όμως σε μικρή απόσταση, από τον 40χρονο, ο οποίος τον ακινητοποίησε και τον μετέφερε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου τον παρέδωσε.

 Όπως διαπιστώθηκε πρόκειται για 35χρονο κάτοικο Λεμεσού. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το πρωί σήμερα, ο 35χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα πενθήμερης κράτησης. Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.
 
ΚΥΠΕ
 
www.reporter.com.cy
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis