Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:47 | 18/03/2018

Πράματα και θάματα είδαν οι Αστυνομικοί στη Λεμεσό την Παρασκευή (16/3), που άφωνοι εντόπισαν ένα πρόσωπο να ταξιδεύει ως επιβάτης στο χώρο φορτίου διπλοκάμπινου οχήματος, ενώ σε άλλη περίπτωση, ένα άτομο οδηγούσε γερανοφόρο όχημα μέσα στον αυτοκινητόδρομο με 41 χιλιόμετρα ανά ώρα.

Μεγάλη εκστρατεία της Αστυνομίας της Τροχαίας Αρχηγείου στην πόλη και επαρχεία Λεμεσού, κατέδειξε ότι μακράν απέχουμε από το να συμμορφωθούν αρκετοί οδηγοί με τους κανονισμούς τροχαίας, αφού σε μόλις 14 ώρες έγιναν 796 καταγγελίες και 55 παρατηρήσεις.

Τα μέλη της Τροχαίας, προχώρησαν σε 108 καταγγελίες για παραβίαση του ορίου ταχύτητας, ενώ 77 συμπολίτες μας με το ένα χέρι κρατούσαν το τιμόνι και το άλλο το κινητό και άλλοι 102 καταγγέλθηκαν για παραβίαση κόκκινου φωτεινού σηματοδότη και σημάτων τροχαίας.

Τη ζωή τους κορόνα γράμματα έπαιζαν 114 οδηγοί, αφού καταγγέλθηκαν για μη χρήση ζώνη ασφαλείας ή προστατευτικού κράνους, ενώ δύο άτομα εντοπίστηκαν θετικοί σε προκαταρκτικούς ελέγχους νάρκοτεστ.

Αρνητική εντύπωση προκαλεί ο εντοπισμός ενός προσώπου το οποίο εντοπίστηκε να ταξιδεύει ως επιβάτης στο χώρο φορτίου διπλοκάμπινου οχήματος, ενώ σε άλλη περίπτωση 18χρονος οδηγός, με μόλις δέκα μέρες εμπειρία ως αδειούχος οδηγός, εντοπίστηκε να οδηγεί με ταχύτητα 160 χλμ. την ώρα, αντί 100.

Άλλος οδηγός, σύμφωνα με την Αστυνομία, εντοπίστηκε να οδηγεί γερανοφόρο όχημα, στον αυτοκινητόδρομο, με ταχύτητα μόλις 41 χλμ. την ώρα, ενώ το κατώτατο όριο, είναι 65 χλμ. την ώρα.

Επίσης, σε μια σοβαρή περίπτωση αναφέρεται η αστυνομική ανακοίνωση που κατά τη διάρκεια της εκστρατείας εντοπίστηκε καταζητούμενο προσώπο, να οδηγεί μη εγγεγραμμένο όχημα, το οποίο έφερε πλαστούς αριθμούς εγγραφής.

Η εκστρατεία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (16/3) από τις 6π.μ. μέχρι και τις 8μ.μ., υπό την ηγεσία του Διευθυντή του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, Αστυνόμου Ά Σπύρου Σπύρου. Σε αυτήν έλαβαν μέρος μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών και γραφειακό προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου. Συνέδραμαν επίσης μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού και της Τροχαίας Λεμεσού.

 

www.tothemaonline.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis